SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő szegénységből küzdötték fel magukat a magyar sztárok

A hazai hírességek élete sokszor irigylésre méltónak tûnik, pedig sokan közülük rengeteget nélkülőzve, kemény munkával jutottak a csúcsra.
  • Szerző: MMB.

A sztárság sokak fejében egyet jelent a gazdagsággal, ám az oda vezető út korántsem olyan egyszerű, mint azt a legtöbben gondolják.

Összeállításunkban megmutatjuk azokat a hazai hírességeket, akik hihetetlen szegénységből küzdötték fel magukat a szakma csúcsára.

Majoros Péter

Majka az ózdi gettóban nőtt fel, a kezdeti sikereket pedig egyértelműen a ValóVilág első szériája hozta meg számára. A valóságshow után rapperként bizonyított, majd a televíziós munkák is sorra megtalálták.

Mára az ország egyik legkeresettebb műsorvezetője, a Sztárban sztár zsűritagja, és nem utolsó sorban a zenei világ meghatározó alakja lett belőle.

Liptai Claudia

A TV2 sztárja rengeteget nélkülözött kiskorában, hiszen családjával elképesztő szegénységben éltek egy fürdőszoba nélküli dohos cselédlakásban. A műsorvezető szüleinek sokszor ételre is alig futotta, sőt az is előfordult, hogy lányuk zsebpénzét kérték kölcsön a vásárlásra.

Claudia a mai napig nem tud túllépni nehéz gyermekkorán, éppen ezért sosem hivalkodik mostani életstílusával sem.

Oláh Gergő

A 27 éves háromgyerekes apuka nagyon sokat dolgozik azért, hogy gyerekei semmiben se szenvedjenek hiányt. Az énekes ugyanis Salgótarjánban mélyszegénységben nőtt fel, az X-Faktor előtt pedig közmunkásként próbálta eltartani családját.

Szorgalmának köszönhetően ma már elismert előadóvá vált, híres emberként pedig igyekszik segíteni a hozzá hasonló nehéz sorsú gyermekeken.

Tóth Gabi

A Megasztár felfedezettjének életét sokáig nem a jólét jellemezte, hiszen kiskorában elképesztő nincstelenségben nevelkedett nővérével, Tóth Verával. Volt, amikor ugyanabban a fürdővízben tisztálkodott az egész család, sőt a dezodort is közösen használták spórolás céljából.

A legfiatalabb Tóth lány felnőtt korában is sokat küzdött anyagi gondokkal, ám elmondása szerint éppen ennek köszönheti elszántságát és életrevalóságát is.  

Szulák Andrea

A színésznő a mai napig beosztja a pénzt, hiszen tudja jól, hogy milyen, amikor minden forintot meg kell becsülni. Édesanyja ugyanis egyedül nevelte őt, és Andreához hasonlóan ő is lányának élt.

A gyermeke apjával szakító énekesnő megküzdött a sikerért, hiszen évtizedek kemény munkájának köszönheti mostani hírnevét.

Sajnálni persze egyiküket sem kell, hiszen a kezdeti nehézségek csak megedzették őket, és ettől lettek olyanok, amilyenek ma. Értékelik jelenlegi életüket, és valószínűleg hálásak azért, hogy nekik sikerült kitörniük. Ellentétben sok millió magyarral.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?