SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenet: zaklatásért jelentették fel Gáspár Beát – kiderült, mi történt

Nem csitulnak a kedélyek a Gáspár család körül.
  • Szerző: Ripost

A házaspárnak tavaly novemberben volt autóbalesete, amikor egy másik sofőr a forgalommal szemben haladt feléjük, majd frontálisan ütköztek. Az anyagi kár jelentős, a lelki trauma és a sokk hónapok után sem múlik, a családnak pedig azzal kellett szembesülnie, hogy a másik autó sofőrje ismét rendőrségi feljelentést tett Gáspár Bea ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Nem ez az első feljelentése. Korábban azért terelte jogi útra az ügyet, mert kimondtam a nevét, valamint a közösségi oldalamon elmondtam róla a véleményemet. Most pedig hazugságot állít rólam„ – mondta a Blikknek Bea asszony. „Jövő héten kell a rendőrségen vallomást tennem, de ez felháborító. A baleset másnapján bementem a kórházba, mert szerettem volna beszélni ezzel a nővel. A szemébe akartam nézni és megkérdezni: ezt mégis miért tette? Nem jutottam be a szobába, ám nem tagadom, kikeltem magamból, felemeltem a hangomat, a rokonai pedig velem kiabáltak. Most ezért jelentett fel, hogy zaklattam őt. Ez nem igaz, hiszen végig a nővérpultnál álltam.”

„Ő jött nekünk az autójával, majdnem meghaltunk, és még fel is jelent? Eltelt kilenc hónap, azóta sem fizetett a biztosító, ott áll az autó a szervizben, s még neki áll feljebb? Rágalmazással, becsületsértéssel meg zaklatással vádol, és több millió forintot követel tőlünk. Miután kihallgattak a rendőrségen, én is feljelentést teszek ellene, mert meg akart ölni minket, és addig nem nyugszom, amíg büntetőügyben el nem ítélik. Nem hagyjuk magunkat, betelt a pohár.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?