SHOWBIZ

Nagy Feró: félve kezdtük el...

Szilveszterkor az M2 Petőfi tévén az első Akusztik Legendája a Beatrice zenekar lesz.
  • Szerző: Ripost

2021 első Akusztik Legendája a Beatrice zenekar lesz az M2 Petőfi TV-n Szilveszter éjszakáján, éjfél után néhány perccel. Nagy Feró, a zenekar frontembere elárulta, miként készültek a felvételre:

„Egy időben nagyon óckodtunk attól, hogy akusztikusan zenéljünk. Most, mikor nekiálltunk összeállítani a koncertprogramot, félve kezdtük el. Megnéztük, hogy mi az, ami jól szól, vagy, ami egyáltalán akusztikusan megszólalhat. Az áthangszerelés közben egyre bátrabbak lettünk. A legvadabb nótáinkat is megpróbáltuk előadni és kiderült, hogy működik. Akkor egy kicsit megnyugodtunk, mert én mindig azt mondtam, hogy a jó nóta tábortűz mellett egy szál gitárral is jó” – kezdte a Beatrice frontembere, aki hozzátette, hogy olyan dal is van, ami jobban tetszik neki akusztikusan, mint az eredeti változatban.

Fotó: Ripost

„A 80-as évek dagonyája egészen átalakult, nagyon másként szól, nekem jobban is tetszik. Ezt a dalt itt hallhatják majd a nézők ebben a formában először. Sőt annyira jól sikerültek az akusztikus hangszerelések, hogy négy dal átkerült a rendes koncertprogramunkba is, amiket akusztikusan adunk majd elő. Nagyon örülünk ennek, igazi színfoltjai lesznek a koncertjeinknek.”

A Beatrice Akusztik Legendák január 1-jén 00.05-kor lesz látható az M2 Petőfi TV-n.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?