SHOWBIZ

Mi történt? Majka élő adásban rohant ki a stúdióból!

A Sztárban Sztár ítésze egyik pillanatról a másikra hagyta el a zsûri asztalát.
  • Szerző: Ripost

Élő adásban, minden előzmény nélkül hagyta el a Sztárban Sztár stúdióját vasárnap este Majka!

A rapper a zsűri tagjaként van jelen hétről hétre a műsorban, ám az elmúlt évek során nem volt példa arra, amit vasárnap este csinált! 

Természetesen Majka semmi rosszat nem tett, mondhatni, munkaügyben távozott a TV2 stúdiójából. Hétfőtől ugyanis ő vezeti Az 50 milliós játszma legújabb évadát, ennek alkalmából pedig egy kis játékra hívta a műsorvezetőt, Till Attilát. 

A két híresség egy rögtönzött 50 milliós játszmát játszott le a közönség előtt, melynek kérdései a huszadik születésnapját ünneplő TV2-höz kötődtek.

Bár a főnyereményt nem sikerült elcsípnie, Tilla ahhoz elég jól válaszolt a kérdésekre, hogy néhány perc alatt 19 millió forint boldog tulajdonosa lehessen!

Igen ám, de a reklám után hideg zuhanyként érte Tillát Majka újabb húzása. A rapper ugyanis egy hatalmas fémbőröndöt nyújtott át a műsorvezetőnek, amiben pénz helyett csupa felesleges holmi volt.

"Bocs, Tilla, levontam a sokéves tartozásodat, amiket még régen kértél kölcsön tőlem!" - poénkodott Majka, ám az igazi meglepetés csak ezután következett.

Tilla hiába reménykedett a sok pénzben, a bőröndöt kinyitva csak egyetlen perecet, egy fél pár gumikesztyűt és egy zoknit talált, ráadásul Majka még a súgókártyáit is összekeverte!

"A kesztyű az urológusodé, a zoknit Stohl használta a múlt heti vadászaton" - ugratta barátját Majka.

"Remek, megkaptam Claudia takarítókesztyűjét..." - summázta Tilla.

A vicces pillanatoknak azonban hamar vége szakadt, hiszen eljött az eredményhirdetés ideje, a Sztárban Sztár vasárnapi kiesőjét pedig mint mindig, most is Tillának kellett kihirdetnie.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?