SHOWBIZ

„A szórakoztatás a kedvencem” – megdöbbentő dolgot tett a TV2 sztárja

Egy biztos, Harmat Chris a Ninja Warrior Hungary idei évadának egyik legszórakoztatóbb figurája. Mutatjuk, hogy miért!
  • Szerző: Ripost

Harmat Chris az egyik legemlékezetesebb figurája a Ninja Warrior idei évadának! A versenyző már kétszer szerepelt a svájci, ötször pedig a német Ninja Warriorban, ami komoly rutint jelenthet neki, biztos tudást viszont nem, mert évről évre és országról országra változik a pálya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Chris a magyar nézőknek sem okozott csalódást, ugyanis elképesztő lazasággal, farmernadrágban állt rajthoz, mintha csak az utcáról sétált volna be. Ám ha ez még nem lett volna elég, a ninja-jelölt a selejtezőben az ötödik akadályról, a nagy fal előtt szaltóval ugrott le, amitől Rami, Tilla és Szujó Zoli szája is tátva maradt.

Fotó: TV2

„A heti pálya nagyon tetszik, még sosem láttam olyat, hogy két akadálynál is ki lehet választani, hogy melyik oldalon megy az ember. Igyekszem majd energiát spórolni, de kell hozzá szerencse is” – kezdte Chris, aki bár a pénteki heti döntőbe simán bejutott, a csütörtöki napi döntőt nem úszta meg szárazon, mert akkora lendülettel ment, hogy végül a medencében kötött ki a pokoli torony előtt.

„A napi döntőben nem sikerült gombot nyomni, mert kicsit elhülyéskedtem a dolgot. A Ninja Warriorban két célom van, az egyik, hogy megmásszam a Midoryamát, a másik, hogy szórakoztassam a nézőket, mert a szórakoztatás az egyik kedvencem. Mindig is én voltam a társaság központja, már ovis koromban is” – tette hozzá a ninja-jelölt.

Fotó: TV2

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?