SHOWBIZ

Az Exatlon legújabb kiesője sem tud hazatérni a családjához

Továbbra is Dominikán maradnak az utóbbi hetek kiesői a járványhelyzet miatt.
  • Szerző: Ripost

Mivel a Bajnokok 10:8-ra nyerték a végjátékot, ezért péntek este két Kihívónak kellett összemérnie az erejét a párbajban. Az újonnan érkező Herceg Alex automatikusan került a kiesés szélére, ugyanis neki volt a leggyengébb a statisztikája. Ellenfelét Bogi választotta ki, aki hosszas vívódás után hallgatott a csapatára, és egyetlen támaszát, Deres Ádámot küldte Alex ellen. Végül azonban csalódnia kellett, ugyanis Ádi maradt alul a párbajban.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„A lelkem az súgta, hogy nekem most párbajoznom kell, és utólag sem bántam meg ezt a döntést. A felajánlott medálokat sem fogadtam el, mert szerettem volna egy korrekt párbajt. Alex megérdemelte, hogy fair playben mutathassa meg, mit tud, hiszen nehéz helyzetben volt, hogy ilyen későn csöppent bele a játékba. Nagy lelki vívódás volt nekem a párbaj, ezért az ügyességi feladatoknál sokszor nem is tudtam jól koncentrálni” – kezdte a -nak Ádi. A Kihívó Cservenák Alexához és Csibi Gergőhöz hasonlóan a járványhelyzet miatt nem tud hazautazni a családjához. Ennek ellenére próbál pozitívan állni a kialakult helyzethez, hiszen rengeteg szép élménnyel gazdagodott a játék alatt.

„Sokan azt gondolhatják, hogy a kieséssel nagyon szomorú lettem, és részben szomorú is vagyok, de nagyon hálás vagyok azért, hogy az Exatlon részese lehettem, és ezekkel az élményekkel gazdagodtam. A verseny ezen szakaszában szerintem nem szégyen kiesni. Az biztos, hogy sokkal nagyobbra fogom majd értékelni az otthoni dolgokat. Nagyon hiányzik a családom, a barátaim és a csapatom. Várom, hogy hazamehessek hozzájuk!” – fogalmazott Ádi.

És ezeket olvastad már?