FÜLES

Nem adják fel, így néz majd ki Ördög Nóráék új kisboltja

A tervek szerint hamarosan megnyitja a kapuit Ördög Nóra és Nánási Pál új kisboltja. Most megmutatták, milyen lesz az új üzlet.
  • Szerző: Ripost

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál még február végén jelentették be a szomorú hírt, hogy el kell költöztetniük a kisboltjukat a balatonakarattyai utcácskából, ugyanis a helyiek többször nemtetszésüket fejezték ki, amiért rengetegen jártak az üzlethez, és sok autó parkolt le a picike, csendes utcában.

A műsorvezető és a férje most legújabb videójukban elárulták, megtalálták az új helyszínt a kisboltjuk számára, és ha minden a tervek szerint alakul, hamarosan meg is nyithatják azt.

Győzött a népharag... Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja költözik

Győzött a népharag... Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja költözik
fotó: Knap Zoltán (BORS)

„Van egy optimista vágyam, szeretnénk májusban nyitni. Időben megtettük az előkészületeket, de a lakatosunkat megfertőzte a koronavírus, így most áll a munka. Könnyűszerkezetes épületet terveztünk, már megérkeztek a konténerek is” – újságolta a Blikknek Nóri, aki bízik benne, legkésőbb pünkösd hétvégéjén már ott fogadhatják a vendégeket.

„Szerettünk volna egy olyan helyet találni, ahol a várakozó autók nem zavarják a szomszédokat. Itt van egy nagyobb áruház és egy hatalmas parkoló, ahol sok autó elfér, így ezzel nem lesz gond. Az önkormányzattal jártunk körbe, hol lehetne építkezni, ez volt a legegyértelműbb megoldás. Itt, a csücsökben meghúzzuk magunkat... Akarattya úgyis a Balaton csücske, nekünk pedig a hely lett a szívünk csücske, így ha egy mód van rá, maradnánk, nem szeretnénk másik településre költözni” – fogalmazott Nánási.

Így néz majd ki Ördög Nóra és Nánási Pál új kisboltja

Így néz majd ki Ördög Nóra és Nánási Pál új kisboltja

Nem tudják, mi lesz a régi kisbolt sorsa

„Bele lettünk kényszerítve ebbe a helyzetbe, de azt gondolom, a végkifejlet jó lesz. Az új hely nagyobb lehet, nagyobb terasszal, akár bisztróként is üzemelhet. Azt viszont még nem tudjuk, mi lesz a jelenlegi bolttal, szeretnénk, ha megmaradna. Amióta itt vannak a táblák és felvettünk embereket, akik figyelmeztetik a vásárlókat, megoldódott a probléma. Bízom benne, az a néhány szomszéd is elégedett, akinek korábban baja volt” – árulta el Nóra férje, aki szerint mindig lesznek olyanok, akiknek nem tudnak majd megfelelni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?