LOVE

Videotelefonon tartják a kapcsolatot: ilyen lesz az idei karácsony Antal Timiéknél

Az énekesnő számára rendhagyóan alakul az idei ünnep, férjével és kislányukkal töltik az elkövetkezendő napokat.

Sokakhoz hasonlóan Antal Tímea számára sem volt könnyű a 2020-as év. Az énekesnőnek és a férjének, Demko Gergőnek a koronavírus-járvány miatt idén nem volt lehetőségük színpadra állniuk, ezért kislányukkal, Emmával és új dalok szerzésével töltötték a felszabadult idejüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Timi azonban nem szomorkodik, főleg, mert karácsonykor a szeretteivel lehet, ami mindennél többet jelent számára.

„Miután Gergő és az én családom is a határon túl él, mi mindig ide-oda utazgattunk az ünnepek alatt, felkerestük az egész rokonságot. Most azonban, a járvány miatt erről már rég letettünk. Az viszont külön öröm, hogy a családtagjaink legalább videótelefonon velünk lehetnek szenteste és láthatják Emmát, hiszen személyesen erre fél éve nem volt lehetőségük, a kislányunk pedig azóta rengeteget nőtt, már az első lépéseit is megtette” – mondta el a -nak boldogan az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antal Tímea (@antaltimi) által megosztott bejegyzés

A karácsonyi menü tekintetében klasszikus ételek kerülnek majd Timiék asztalára, a lakást pedig hangulatosan kidekorálták.

„Feldíszítettem a házat, és már a fát is hamarabb felállítottuk, hogy meglegyen előre a karácsonyi hangulatunk. Habár néhány dekorációs elemet el kellett tennünk, mert Emma a kíváncsi korszakát éli, és fontos, hogy bababiztos legyen a ház” – fogalmazott nevetve az énekesnő, aki szakmai téren sem tétlenkedett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antal Tímea (@antaltimi) által megosztott bejegyzés

Férjével, Demko Gergővel karácsonyi videoklipet készítettek a Fehérre festi című dalukhoz, ráadásul rendhagyó módon ezúttal az otthonukban.

„A dal karácsonyra érkezik a közönségünknek, és klipet is forgattunk hozzá otthon, hármasban, Gergővel és Emmával. A vírus miatt most nem volt más lehetőségünk, de remélem, a rajongóinknak átjön majd az a meghittség a képernyőn keresztül, amit mi éreztünk akkor, amikor készítettük a dalt és a videót” – mondta bizakodva Timi.

És ezeket olvastad már?