LOVE

Új barátnőjével érkezett, volt kedvesével flörtölt a magyar szívtipró

Az énekes nem szívbajos, ha a szerelemről van szó, ezzel pedig kisebb felfordulást okozott a Szigeten.
  • Szerző: Ripost

Habár Vastag Csabát mindig elkerülték a botrányok, úgy tűnik, néha az énekes sem tud parancsolni az érzéseinek. Így történhetett ez a Sziget VIP-részlegében is, amire a Bors munkatársa lett figyelmes.

A lap szerint az énekes egy titokzatos, civil szőke hölggyel érkezett a fesztivál privát szektorába, akivel, információik szerint, már hónapok óta találkozgatnak.

A vakuk kereszttüzében is látszott, jól kijönnek egymással, egészen addig a pillanatig, míg fel nem tűnt még egy hölgy, Csaba szintén arrafelé bulizó exe, Kata, akivel tizenhat éves kapcsolatuk idén tavasszal ért véget.

Ahelyett azonban, hogy az egykori szerelmesek feszengtek volna, különös dolog történt:

Csaba és Kata szájrapuszival üdvözölték egymást, a lap információi szerint pedig az este folyamán vadul flörtöltek egymással. 

Mindezt érthető módon a szőke hölgy nem volt hajlandó elviselni, így a lány magára hagyta az énekest. Hogy az este miként ért véget, arról nem szól a fáma, az viszont tény, hogy Vastag Csabát mostanában gyanúsan sok nő társaságában lehet látni.

A szőke lány és exkedvese mellett kolléganőjével, Görgényi Fruzsinával is hírbe hozták, és bár ezt az énekes a közösségi oldalán tagadta, a színésznő azóta sem reagált a pletykákra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?