LOVE

Szulák Andrea készen áll egy új szerelemre

Sokan féltették a színésznőt, miután tíz év együttlét után néhány hónapja szakított párjával. Andreával azonban szinte csodát tett a szakítás, és egyedülálló anyaként is kiegyensúlyozottan éli mindennapjait. Sőt, egyre inkább úgy érzi, hogy nyitott egy új kapcsolatra.
  • Szerző: Doris

Egy ország aggódott Szulák Andreáért, amikor néhány hónapja bejelentette: szakított gyermeke apjával, akivel már tíz éve alkottak egy párt.

A taxisként dolgozó Gáborról később azt pletykálták, hogy fűvel-fával csalta Szulákot, még egy internetes szexpartnerkeresőn is felbukkant, azóta pedig már egy másik színésznő oldalán vigasztalódik.

Nem csoda, ha sokan attól tartottak, hogy Andrea összeroppan a szakítás után, hiszen 51 évesen maradt magára, 7 éves lányát pedig azóta is egyedül neveli. A színésznő azonban erős maradt, a szingliség pedig szinte csodát tett vele. Õ ugyanis azt vallja, hogy lélekben soha nincs egyedül.

"Én sosem voltam, sosem leszek egyedül. Az az ember marad egyedül, akinek a lelkében nincsen szeretet, de az enyémben van. Ez mindig krízishelyzetekben derül ki."

- vallotta őszintén a hot!-nak, majd hozzátette, hogy igazából idén jött rá arra, hogy száműznie kell életéből a felesleges dolgokat és a nyomasztó kapcsolatokat.

Ám azt mindenképp szeretné, hogy Gáborral békében zárjanak le mindent, leginkább azért, hogy kislányuk lelkét megkíméljék.

Dolgunk volt egymással: az volt a dolgunk, hogy legyen egy gyönyörű gyerekünk. És akkor itt a történetnek pont került a végére

- jelentette ki határozottan, majd elárulta: alig várja, hogy újra beköszöntsön életébe a szerelem. Hiszen melyik nőnek ne esne jól olykor odabújni egy erős férfi vállához?

Az ismerkedést azonban egyelőre nem erőlteti. Úgy érzi, ha vár még rá az életben nagy szerelem, az úgyis megtalálja majd!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?