LOVE

Megszületett a TV2 sztárjának első lányunokája, gyönyörű nevet kapott!

A Mokka műsorvezetőjének a július 10-e lett élete egyik legboldogabb napja, miután újra nagypapává vált.
  • Szerző: ripost

Istenes László boldogabb, mint valaha, miután negyedszerre is nagypapa lett! A műsorvezető első lányunokája pénteken született meg, lánya és a kicsi is jól vannak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyermek ráadásul csodálatos nevet kapott, Grace Elisabeth-nek hívják, László még egy fotót is megosztott róla.

Fotó: tv2

„Az elmúlt hetek, főleg napok, de leginkább órák hatalmas izgalomban teltek a családunkban. Bogi második babájukkal volt várandós, és úgy tűnik, a kis tündérke nagyon jól érezte magát odabent, nem akart még kijönni. Negyedikén kellett volna érkeznie, de ő úgy döntött, hogy július 10-én szeretné ünnepelni a születésnapját, így ma van az egyik legszebb nap az életemben. Megszületett első lányunokám, a kis Grace Elisabeth, aki a sorban már a negyedik” – számolt be a boldogságáról a műsorvezető.

Az elmúlt hetek, főleg napok de leginkább órák hatalmas izgalomban teltek a családunkban. Bogi második babájukkal volt várandós és úgy tűnik a kis tündérke nagyon jól érezte magát odabent, mert nem igazán akart még kijönni. Negyedikén kellett volna érkeznie, de Ő úgy döntött, hogy július 10-én szeretné ünnepeli a születésnapját, így ma van az egyik legszebb nap az életemben. Megszületett az első lány unokám, a kis Grace Elisabeth, aki a sorban már a negyedik❤. Ezt mondjuk mondogatnom kell még egy kicsit magamnak is, mert számomra is felfoghatatlan! 😉 . #bogi❤ #kimondhatatlanulbüszkeésboldogvagyok #anegyedik #azelsőkislány #graceelisabeth #gracie💜 #hatalmasboldogság #négygyerek #négyunoka #négykerék #négyszoba #ésezmindpontosanígyvan #hihetetlen #nagypapi #boldogság #boldogpillanat #mindfulness

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?