LOVE

Megható felajánlást tett Terry Black lánya: leukémiás kislánynak segítene

A tavaly elhunyt előadóművész kisebbik gyermeke egy beteg lány napjait tenné szebbé, emellett pedig a saját tanulmányait is fedezné.

Leukémiás kislány napjait tenné élhetőbbé Terry Black lánya! Rácz Fanny még csak tizenöt éves, ám fiatal kora ellenére rengeteg nehézségen ment keresztül – beleértve apukája tavaly szeptemberi elvesztését, a németországi viszontagságokat az ottani gyámüggyel, valamint kalandos hazajutását Magyarországra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

Gondviselője, Árvai Mónika azonban igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy gondtalan gyermekkort biztosíthasson a tinédzsernek; még akkor is, ha csak magára számíthat.

„A legtöbben azok közül, akik Terry barátainak nevezték magukat, eltűntek a halála után. Az egy dolog, hogy Terry engem nevezett meg Fanny gyámjának, de ez nem jelenti azt, hogy ne számított volna arra, hogy a halála után a barátai majd támogatják a gyermekeit... De sajnos csak saját magunkra számíthatunk” – mondta el a -nak Mónika, aki örül, hogy a nehézségek ellenére Fanny szociálisan érzékeny.

„Ez az apukája és az én hatásom is. Kevesen tudják, hogy Terry sokat segített a beteg és bántalmazott embereknek, ahogy én is mindig megteszem, ami tőlem telik. Fanny általam ismerte meg Barbarát, aki akut leukémiával küzd. Megrendítette, hogy a kislány vele egyidős, és úgy döntött, hogy felajánlást tesz az interneten: az apukája ereklyéit szeretné eladni, a befolyt összegből pedig Barbara gyógyulását és a saját tanulmányait finanszírozná. Szeptemberben kezdi ugyanis az iskolát itt, Magyarországon, és mivel a német oktatás teljesen más, rengeteg korrepetálásra van szüksége, ami persze nem olcsó” – árulta el Mónika, aki reméli, hogy Fanny felajánlása mindkét kislánynak segít majd.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?