LOVE

Kulcsár Edina férje bevallotta, hogyan tartják életben a szerelmüket

A műsorvezető és kedvese számára fontos, hogy ne laposodjon el a kapcsolatuk, ezért rendszeresen szerveznek kettesben is programokat.
  • Szerző: ripost

Rendszeresen szervez közös programot Kulcsár Edina és férje, Csuti. A házaspár számára nagyon fontos, hogy elég időt töltsenek kettesben, hiszik, hogy a kapcsolatuk így maradhat boldog és kiegyensúlyozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezért néha a nagyszülőkre bízzák a kisfiukat, Medoxot, hogy együtt tölthessenek néhány órát. Most, hogy hamarosan érkezik a második baba, ez még inkább fontos számukra.

Fotó: Markovics Gábor

„Kis feleségemmel közös vacsora, kettesben! Ragaszkodom ezekhez az alkalmakhoz, mert egy kicsit ki tudunk szakadni a hétköznapok mókuskerekéből és erre a rövid időre csak mi lehetünk! Hiszem, hogy ez jó hatással van a házasságunkra, a barátságunkra és az egymás iránt érzett kémiára is! A munkára nincs, mert ilyenkor nem dolgozunk! Gyönyörű vagy drágám, nagyon szeretlek!” – írta az Instagramon megosztott fotóhoz Csuti.

Kis feleségemmel közös vacsora, kettesben! ❤️ Ragaszkodom ezekhez az alkalmakhoz, mert egy kicsit ki tudunk szakadni a hétköznapok mókuskerekéből és erre a rövid időre csak mi lehetünk! Hiszem, hogy ez jó hatással van a házasságunkra, a barátságunkra és az egymás iránt érzett kémiára is! A munkára nincs, mert ilyenkor nem dolgozunk! 😅 Gyönyörű vagy drágám, nagyon szeretlek! ❤️ #date #myfriend #mylove #mywife

És ezeket olvastad már?