LOVE

Huszonhét éve szereti egymást Szandi és Bogdán Csaba

Immáron huszonhét éve él példamutató kapcsolatban Szandi és férje, Bogdán Csaba. A házaspár nem tagadja, hogy harmonikus életük nem pottyant az ölükbe: keményen dolgoznak azért, hogy boldogságuk ennyi év után is töretlen maradjon.
  • Szerző: Ripost

Irigylésre méltó Pintácsi Szandi és Bogdán Csaba házassága. A szerelmesek kapcsolata mind szakmailag, mind pedig a magánéletben kiegyensúlyozott és mégis izgalmas.

Megismerkedésük sorsszerűnek mondható: az akkor tizenhat éves Szandi 1992-ben, egy nyári turné próbafolyamatai során ismerkedett meg az Első Emelet egyik alapítótagjával, Bogdán Csabával. De vajon mi a titka egy ilyen hosszú és láthatóan boldog kapcsolatnak?

"Lehet, hogy sokaknak csalódást okozok, de nincs titok. Rengeteg kompromisszum, odafigyelés és feltétlen szeretet az, ami miatt ilyen jól működik a házasságunk.

Állítom, nincs olyan, hogy szembejön velünk az Igazi az utcán.

Mi tettük egymást azzá úgy, hogy nem csak a jóban, de a rosszban is kitartottunk egymás mellett" - mondta el a %%-nak Szandi.

Az énekesnő számára nagyon fontos, hogy fel tudjon nézni a férjére, ez pedig a szakmában és a magánéletben egyaránt működik.

"Elmondhatatlanul büszke vagyok a férjemre, a mai napig lenyűgöz engem, akkor is, amikor a színpadon több hangszeren zenél, és akkor is, amikor otthoni teendőkről van szó.

Csabi az én racionális felem, ő az, akinek a tanácsait bátran meg merem fogadni.

Visszagondolva a kapcsolatunk sokkal jobb most, mint pár évvel ezelőtt. Még mélyebb, még őszintébb lett, egész egyszerűen azért, mert tettünk érte! A házasság és a család olyan, mint egy leander. Ezt a fajta növényt gyorsan belepik a kártevők, rengeteget kell ápolni, hogy egészséges maradjon, de az eredmény megéri a fáradságot. Ilyen a család is, senki ne higgye azt, hogy magától működik minden ilyen jól."

Szandi és Csaba méltó módon ünnepelték a huszonhetedik évfordulójukat. A gyermekeik teljesen véletlenül éppen abba az étterembe foglaltak helyet, ami mindössze néhány percre van attól a próbateremtől, ahol huszonhét éve először találkoztak. 

"Elkanyarodtunk arra, és kicsit nosztalgiáztunk. Vacsora után pedig a kivilágított Duna-parton sétáltunk. Méltó megünneplése volt ez a csodás éveinknek. Fontosak az ilyen, és ehhez hasonló közös programok, bár bevallom, a mai napig a legjobban rockkoncertre szeretünk járni" - árulta el nevetve Szandi.

Aranylakodalmas házaspár mutat nekik példát
Szandi számára példaértékű, egy idős házaspár, akik a közelükben élnek, már ötvenhat éve élnek boldogságban és szeretetben. "A fodrászom, Anita szomszédságában laknak, és egyik nap behívtak magukhoz. A bácsi fából farag gyönyörű kis szobrokat, a felesége pedig ennyi év után is annyira büszke rá, hogy azt öröm nézni. Nagyon aktívak, a közeli Duna-partra járnak kenuzni. Ötven éve együtt nevelnek egy nagy teknősbékát, ami a kertjükben él és még a nevére is hallgat. Számomra ők az igazi minta, szeretném, ha Csabival nekünk is ilyen szép időskor jutna majd" - fogalmazott Szandi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?