LOVE

Hoppá, kitálalt a randiról Pintér Tibor exe! Mindent elmondott

A fiatal lány többször is találkozott a sármos színésszel. Hosszas hallgatás után végül úgy döntött, hogy megtöri a csendet!

Pintér Tibor azóta egyedül él, hogy tavaly év végén szakított kedvesével, Ács Beával. Bár a lovak és a színház teljesen leköti, vannak, akik szerint nem kéne a munkába temetkeznie, nyugodtan nyithatna a nők felé.

Egy fiatal hölgy tavaly nyáron többször is találkozott a színésszel, rövid idő alatt nagyon belsőséges viszony alakult ki köztük. Bár a lány eddig hallgatott, a %RIPOST%-nak most elárulta, hogy csábította el őt Tenya!

"Emlékszem, először a lovastanyáját mutatta meg. Elvitt a Nemzeti Lovas Színház egy próbájára, ami majdnem éjfélig tartott. Bár itt kevés időnk volt beszélgetni, végig nagyon figyelmes volt, utána pedig hazavitt. Mint egy igazi úriember" - kezdte a neve elhallgatását kérő nő.

Ezt követően többször is találkoztak kettesben, leginkább elegáns, budapesti éttermek teraszán.

"Tenya olyan, mint egy igazi lovag. Mindig értem jött kocsival, és remek hangulatú estéket töltöttünk együtt. Bár már nem tartjuk a kapcsolatot, érdeklődéssel figyeltem, hogyan alakul a kapcsolata Ács Beával. Sajnálom, hogy különváltak, de Tibor egy igazán remek férfi, biztos vagyok benne, hogy hamarosan megtalálja az igazit" - zárta le a fiatal hölgy.

Vajon igaza lesz?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?