LOVE

Ezért nem megy férjhez a magyar szépségkirálynő

Évek óta halogatja esküvőjét a világ második legszebb nőjének választott, Kulcsár Edina. Így már biztos: a lefújt sztáresküvők éve lett 2015!
  • Szerző: M.F.

Kulcsár Edinát két évvel ezelőtt jegyezte el párja Máté, de az esküvőjükre továbbra is várni kell. Tavaly már majdnem összejött, de a szépség akkor inkább a karrierépítést választotta.

Úgy volt, hogy 2014-ben lesz az esküvő, de a korhatár miatt a tavalyi volt az utolsó alkalom, hogy jelentkezhettem a Miss World Hungary-re, ezért elhalasztottuk a nagy napot.

– nyilatkozta a Blikknek Edina, aki egyébként már hat éve van együtt civil párjával. Idén nyárra újra betervezték, hogy templomba mennek, de ezúttal sem volt elég idejük arra, hogy időpontot foglaljanak az anyakönyvvezetőnél.

Saját esküvőjét ugyan halogatja a szépség, de legjobb barátjának elég fura módon keresett párt a Balaton Sound-on.

Középen a legjobb barátom látható, aki önbizalomhiánnyal küzd! Kérlek szépen titeket írjatok neki valami kedveset!

2015 a lefújt sztáresküvők éve

Iszak Eszter és Dobrády Ákos még év elején beszéltek arról, hogy összeházasodnak a nyáron. Eszter egy szép nagy esküvőről álmodott, de aztán ezt egyszerűen nem volt ideje megszerveznie a párnak, ezért tolták jövőre az időpontot.

 

Úton #ontheway

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

Szulák Andrea is hasonló cipőben jár, párjával már két éve halogatják a nagy napot. Idén nyárra is be volt tervezve, de most sem lett lagzi. A színésznő korábban azt mondta, hogy még arra sincs ideje, hogy a körmét kilakozza.

Dér Heni esküvője is elmaradt, pedig párja, Vincze Gábor még a lány családjától is megkérte az énekesnő kezét. Legközelebb szeptemberben lenne ideje az énekesnőnek az oltár elé állni, de úgy néz ki, hogy inkább 2016-ra csúszik a nagy nap.  

 

Csodás hétfőt mindenkinek..;)))

Posted by Dér Henrietta on 2015. június 29.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?