LOVE

Egy ország várt erre: Készülnek az esküvőre Majkáék!

A szerelmesek végre elárulták, milyen terveik vannak a menyegzővel kapcsolatban! Dundika mesélt elképzeléseikről!
  • Szerző: P.D.

Míg Dundika kétgyermekes édesanyaként az otthon melegéért felel és neveli fiaikat, addig párja a kenyérkereső, aki keveset van otthon. Az egykori modell a Blikknek elárulta, szerencsésnek érzi magát, és szíve szerint nem is változtatna már ezen a felálláson.

"Szültem két gyermeket, Marián hat-, Olivér lassan kétéves. Négy év van kettejük között, talán mondhattam volna azt, hogy a két fiú érkezése között elkezdek valamit csinálni, de valójában azt gondolom, szerencsés helyzetben vagyok. Peti sok terhet levesz a vállamról, nekem csak a gyerekekkel kell foglalkoznom. Szerencsére megengedhetem magamnak azt a „luxust”, hogy főállású anya legyek. Valójában nem is könnyű úgy nevelni két gyermeket, hogy az apa nincs otthon, hiszen nálunk Peti munkái miatt nincs meg az a tradíció, hogy este nyolcra hazaér. Úgy érzem, társadalmi elvárás az, hogy mindenki dolgozzon, és mellette vállaljon gyereket, de azt látom, ez nagyon sok ener­giát kivesz az emberekből. Régebben talán könnyebb volt, amíg a kicsi hároméves koráig otthon maradt az anyuka, most viszont úgy hajtják az embereket, mint a lóversenyen... Ki akartam ebből maradni, és szerencsére meg is tehettem" - mondta a lapnak Majka kedvese, aki az esküvő témakörét is érintette.

"Az esküvő tervben van, de nem mindennapos téma. Valamikor biztosan lesz. Gyerektémában most egyelőre megálltunk. Persze nem zárom ki, hogy később vállaljunk esetleg egy vagy több gyereket is" - mondta röviden.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?