LOVE

Árulkodó fotó, eljegyezte kedvesét Vastag Csaba?

Úgy tûnik, megtalálta az igazit Vastag Csaba! Bár az ügyeletes szépfiú mindig sejtelmesen beszél a magánéletéről, a Ripost most árulkodó fotóra bukkant az Instagramon.
  • Szerző: bdf

A sármos Vastag fiúk közül az idősebbik testvér is révbe ért! Erre utalhat legalábbis az a fénykép, amit Vastag Csaba szerelme, Görgényi Fruzsina töltött fel az Instagram-oldalára.

A szerelmesek egy rendezvényen vettek részt a hétvégén, ott lőttek magukról egy szelfit, amin ölelkezve mosolyognak a kamerának. Jól látszik, életük legboldogabb időszakát élik. Nos, a %%-nak van is egy tippje, miért. A gyönyörű sorozatsztár gyűrűsujján egy mesés ékszer csillog. Könnyen lehet tehát, hogy az ügyeletes szépfiú és sorozatsztár szerelmének kapcsolata magasabb szintre lépett. A szerelmesek egyébként nemrégiben egy váratlan utazással lepték meg magukat: szűk egy hét alatt bejárták Horvátországot és Görögországot is.

 

Görgényi Fruzsina (@gorgenyifruzsina) által megosztott bejegyzés,

Azt, hogy mióta alkotnak pontosan egy párt, ma is homály fedi. De Csaba már 2016-ban a Grease musical premierjén hírbe hozták a gyönyörű, szőke színésznővel. Akkor egyikük sem reagált a románcukról szóló pletykára. Aztán 2017 nyarán félreérthetetlen szituációban látták őket egy budapesti színházban. Az Abigél című musical - amiben Fruzsina az egyik főszerepet alakította - bemutatója után egymás kezét fogva, széles mosollyal az arcukon sietve távoztak az épületből. Ezt követően már nem tudtak tovább titkolózni: bevallották, hogy egy párt alkotnak.

Nos, egyelőre semmi biztosat nem mondhatunk, hiszen Vastag Csaba mindig ködösen beszélt a szerelmi életéről. Ez persze nem meglepő: hazánk ügyeletes szépfiújaként nem akar csalódást okozni a többnyire fiatal lányokból álló hatalmas rajongótáborának. Az viszont tény, hogy Fruzsina legfrissebb fotóján ott csillog egy gyűrű az ujján, amit korábban nem láthattunk.

Természetesen megkerestük Vastag Csabát, hogy gratuláljunk nekik, de ő azt mondta, nem kíván nyilatkozni a magánéletéről.

Bár a közelgő esküvő egyelőre csupán feltételezés, az ékszert látván nem lehet másra gondolni, csak arra, hogy Csaba ráunt a kalandozásra, és végre kész megállapodni. Ha ez igaz, akkor az a legvalószínűbb, hogy a szerelmesek a nyilvánosság teljes kizárásával mondják ki a boldogító igeneket, hiszen eddig is mindketten tigrisként védték a magánéletüket, és ez ezután sem lesz másképp.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?