LOVE

Antal Timi: Emma tökéletesen beilleszkedett az életünkbe

Az énekesnő boldogabb, mint valaha, amióta tavaly augusztusban megszületett első gyermeke, Emma.

Az anyaság minden percét élvezi Antal Timi, amióta tavaly augusztusban megszületett az első gyermeke, Emma. Az énekesnő és férje, Demko Gergő szerencsések, a kislány rendkívül kiegyensúlyozott, mosolygós, boldog baba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Antal Timi

„Emma már egy hónapja átalussza az éjszakákat, tehát könnyű dolgunk van vele. Ez egyébként az egész anyaságomra jellemző. Valójában a szülés utáni két hét volt nagyon nehéz a császármetszés miatt, de a férjemre akkor is mindenben számíthattam, és együtt túllendültünk a nehézségeken” – mondta el a -nak Timi, aki nem érzi azt, hogy a baba érkezésével bármiről is le kellett mondaniuk.

Fotó: Antal Timi

„Nem voltunk bulizósak, így egyáltalán nem gond, hogy otthon vagyunk esténként, élvezzük a hármasban töltött időt. Emma nyitott kislány, tökéletesen beilleszkedett az életünkbe. Elkísért már minket tévéfelvételekre is, és nyáron, amikor visszatérünk a színpadra, néhány koncertünkre is eljöhet velünk. Viszont azt nem szeretném, hogy az éjszakában nőjön fel, ezért ezek csak különleges alkalmak lehetnek” – fogalmazott a boldog édesanya, aki új dalokkal és videoklipekkel készül a nyárra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?