LELKIZŐ

Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak Mádai Viviennél

A mûsorvezető eddig titkolta, hogy az új év számára rengeteg félelmet és problémát hozott. Borzasztó betegséggel kellett megküzdenie.
  • Szerző: ripost

Szörnyű hírt közöltek az orvosok Mádai Viviennel idén év elején. A Mokka műsorvezetője most először beszélt arról, hogy hónapokkal ezelőtt bőrrákkal küzdött meg.

Vivien mindig évente járt szűrésre, ám a tavalyi évben ezt elfelejtette. Négy hónappal ezelőtt, szilveszterkor jutott eszébe, hogy a 2018-as évben elmulasztotta a szűrést - Vivien erről először a Mokkában beszélt szerda reggel.

Év elején be is jelentkezett egy vizsgálatra, ahol sokként érte az orvos diagnózisa: a combján lévő anyajegy valójában egy melanóma, vagyis egy rosszindulatú daganat.

Ez a rákfajta rendkívül hamar képez áttétet és nagyon agresszív, ezért Vivien jogosan rettegett. Kiderült, hogy a négy stádiumból kettes stádiumban van a melanómája, hetekkel később pedig megtudta, hogy szerencsére még nem képezett áttétet a daganat.

Vivien most már jól van, a történetét azért osztotta meg a nyilvánossággal, hogy mindenkit arra biztasson, ne mulassza el az évenkénti anyajegyvizsgálatot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?