A Nemzeti Összetartozás Napja: Ez ad erőt a magyarságnak!

POLITIK

melanoma

14 találat
ÉLETMÓDI

Egyre gyakoribb ez a veszélyes betegség Magyarországon

Egyre gyakoribb a melanoma, a bőr rákos megbetegedésének előfordulása Magyarországon, az újonnan diagnosztizált esetek száma évi háromezerre tehető – derült ki egy a témában tartott csütörtöki online sajtótájékoztatón.

FÜLES

Megrendítő vallomás, rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak a magyar sztáranyukánál

Doszpot Evelin a LifeTV Bréking című műsorában beszélt a betegségéről.

SZTÁRDZSÚSZ

Betegsége miatt nehéz időszakot élt át Mádai Vivi, így érzi magát most

A poklok poklát járta meg Mádai Vivien, ugyanis az év elején melanomát diagnosztizáltak nála az orvosok. A Mokka műsorvezetője két műtéten is átesett, de már jól van.

SZTÁR

Rákszűrésen járt Dobó Kata, ezt az eredményt kapta

A színésznő bőre rendkívül érzékeny, ráadásul a családjában is előfordult már, hogy valakit melanomával diagnosztizáltak.

SZTÁRDZSÚSZ

Riasztó diagnózist kapott Vásáry André: ezért jár félévente orvoshoz

Az énekes egy időben nagyon szeretett szoláriumban barnulni, ám egy életre megtanulta, hogy a bőre olyan maradandó károkat szenvedhet, ami súlyos bajt okozhat.

HŰHA

Kemény időszak áll mögötte, súlyos betegségéről vallott Mádai Vivien

A fiatal műsorvezető családja nagyon megijedt, amikor kiderült, hogy baj van, négyéves kisfiának azonban nem mondta el a szörnyű hírt.

LELKIZŐ

Harcolnak a bőrrák ellen a magyar és külföldi sztárok

A fél országot sokkolta Mádai Vivien vallomása: a Mokka műsorvezetője a 30. születésnapján vallotta be, hogy idén év elején a bőrrák legagresszívabb fajtájával, a melanomával küzdött. Vivien bőre szeplős és rendkívül világos, ám nem ő az egyetlen, akit il

LELKIZŐ

Egy félórás vizsgálaton múlt Mádai Vivien élete

Embert próbáló időszakot él át Mádai Vivien. A Mokka műsorvezetője tavaly elmulasztotta az anyajegyszűrést, aminek súlyos következménye lett: januárban rosszindulatú daganatot találtak a lábán. Bár Vivien szerencsés, hiszen időben diagnosztizálták nála a

LELKIZŐ

Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak Mádai Viviennél

A műsorvezető eddig titkolta, hogy az új év számára rengeteg félelmet és problémát hozott. Borzasztó betegséggel kellett megküzdenie.

SZTÁRDZSÚSZ

Ijesztő diagnózis, műteni kell az ismert magyar rádióst

A műsorvezető a Ripostnak árult el részleteket a kisebb beavatkozásról.

RIPOSTER

Rákkeltő anyagok a bolti naptejekben, vigyázz, mit veszel!

Rákkeltő anyagot tartalmazó naptejeket lehet kapni a boltokban! A szakértők állítják, hogy a napozószerek egy része nem véd eléggé a káros hatások ellen, sőt, még növelheti is a melanóma kockázatát.

RIPOSTER

Kitört a nagy UV-háború: Mégis szabad a napra menni?

Óriási lavinát indított el a Ripost, amikor címlapon közölte: igenis szabad napozni a kritikusnak mondott 11 és 15 óra között! Vannak, akik a tudományos kérdésbe is politikát kevernek, de a szakemberek tegnap az UV-konferencián elismerték: nem az UV-sugár

MEDICINA

Hoppá: tényleg erre is jó a kutyatej?

Elcsúfítja a gyönyörű pázsitodat, ezért irtod, ahogy bírod? Pedig gyógyerő lakozik ebben az elpusztíthatatlan növényben! És talán a fő fegyvere lesz a rák elleni küzdelemnek.

LELKIZŐ

Bőrrák miatt kellett megműteni a magamutogató bombázót

Rákos elváltozást találtak a világ legismertebb sztárcsaládjának tagján, ezért az orvosok nem késlekedhettek.