LELKIZŐ

Rejtélyes betegség miatt aggódnak a rajongók a magyar sztárért

Az énekes még egy vidéki fellépését is lemondta, pedig erre utoljára évekkel ezelőtt volt példa.
  • Szerző: Ripost

Kollégái és rajongói is aggódnak Koós Jánosért, miután kiderült, hogy elmaradt az egyik vidéki koncertje. Az énekes a deteki művelődésházban lépett volna fel, azonban az egybegyűltek hiába várták: Koós helyett Aradszky László ugrott be.

"Az utolsó pillanatban kaptam a telefont, hogy be kell ugranom János helyett."

Először nagyon megijedtem, mert János soha nem mond le koncertet, én már csak tudom, évtizedek óta ismerem.

"Érte persze hogy igent mondtam a felkérésre, pedig aznap már volt két másik koncertem. Mivel nagyon aggódtam, másnap felhívtam telefonon. Fel is vette, de nem mondott semmit az állapotáról, csak azt, hogy köszöni szépen, jól van" - árulta el a Borsnak Aradszky. 

Bár a pótkoncert jól sikerült, a rajongók aggodalma azóta sem múlt el, ami nem is csoda, hiszen egyáltalán nem Koósra vall, hogy lemondjon egy koncertet. Legutóbb hét éve derült ki, hogy gondok vannak az emésztőrendszerével, ám ő akkor állította, hogy a lapok eltúlozták a bajt. Két és fél évvel ezelőtt ismét kórházba került, lánya, Réka akkor úgy nyilatkozott, hogy az énekes csupán rutinvizsgálaton vett részt.

A legutóbbi esettel kapcsolatosan a Bors megkereste Koós Jánost, aki eloszlatta az aggodalmakat és kijelentette, köszöni szépen, jól van.

"A vállammal volt probléma, de ez egy régi ügy. Valóban nem tudtam elmenni, de azóta már minden rendben van, holnap három fellépésem lesz. Még nem tudom, mikor pótoljuk az előadást" - üzenete az énekes a rajongóknak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?