LELKIZŐ

Kiderült, nem az édesanyja kezét fogta a tragédia előtt L.L. Junior kisfia

A rapper kisfiát szombat délután gázolta halálra egy autó Zuglóban. A tragikus történtekről azóta számos teória napvilágot látott, ám a Ripost megtudta: valójában nem úgy történt a baleset, ahogyan arról a hírek szóltak.
  • Szerző: Ripost

L.L. Junior kisfia, Dávidka az édesanyja, Csilla barátnőjének kezéből szabadította ki magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy tudni, a kisfiú a zebra túloldalán lévő bátyjához akart odafutni. Az eleven kisfiúra ezért a baleset előtti pillanatokban a barátnő rászólt, így ekkor még sikerült megakadályozni a tragédiát.

Fotó: Markovics Gábor

Dávidka azonban másodjára is kiszabadította magát a nő kezéből, ekkor futott be az autó elé, ami a halálát okozta.

Tizenöt métert repült a gázolás következtében és olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a mentősök már nem tudták megmenteni az életét.

Junior fiai édesanyját hibáztatja a történtekért, ő is azt állította Facebook-videójában, hogy nem Csilla fogta Dávidka kezét a zebrán. Ezt megelőzően pedig az asszony a közösségi oldalán egy nyílt levélben írt arról, hogy véleménye szerint milyen rossz apa volt Junior az elmúlt években.

A kommentelők a történtek fényében azt kérik a szülőktől: béküljenek ki, ha másért nem, a nagyobbik fiuk érdekében.

Pénteken délben, a Fiumei úti sírkertben helyezik végső nyugalomra L.L. Junior tragikus balesetben elhunyt kisfiát, Dávidot. A mérhetetlen fájdalomtól az egész család összeomlott, ám a veszteséget tetézi, hogy a szülők között komoly háború robbant ki.

Azt eddig is lehetett sejteni, hogy Junior Csillát okolja a balesetért, nem hiába döntött úgy, hogy meg akarja szerezni a nagyobbik gyermek, Lacika felügyeleti jogát.

A tragédia estéjén Junior anyja el is vitte a gyászoló nőtől a hatéves kisfiút. Csilla azóta egyszer láthatta csak a fiát, elkeseredésében pedig úgy döntött, a nyilvánossághoz fordul: nyílt levélben írt a rapper dolgairól, meghökkentő őszinteséggel írt a fájdalmáról és bevallotta: jelenleg egyedül Lacika tartja őt életben.

„Hol voltál az utóbbi négy évben? Csak Lacika miatt veszek levegőt. Én nem a vádaskodásban és pusztításban a nyilvánosságban élem a gyászom, hanem a lelkemben és teljes valómban. Milyen ember, apa, szülő vagy te, hogy még azt sem hagyod, hogy gyászoljak, hogy fájjon, hogy megélhessem a kínok kínját békében, harcra kényszerítesz a fiamért?! Elvitted. Odaadtam, ahogyan mindig, mert a gyerekeket néztem, hogy nekik mi a jó, amióta csak megszülettek. És te nem engeded, hogy velem legyen? Mentális és pszichés zavar? Ha abban a csodában lett volna részed, amiben nekem volt anyaként, nem is élnél, mert gyenge vagy. Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért, mert nem lehet egy olyan emberé, aki hat évig semmit nem tudott a fiairól és sosem tudta mi az a szeretet, mert nem volt ott, mert egy ágyban és egy pénztárcában találta meg az élet értelmét... A fiadat utoljára a műtétje napján láttad tíz percre, amin szintén nem voltál ott, ahol velem foglalkoztál és nyomtad az undort, utána pedig egy órán keresztül vigasztaltam, mert te sírva hagytad ott... Sírt érted, hogy hiányzol neki... Ahogy egész életükben tették! A te döntésed volt! Ahogy az is, hogy megszületett és megfogtad a bőröndöd és ott hagytad az egy hetes és kétéves fiaid” – írta Csilla.

A megrázó levél után Junior válasza sem késett sokáig: a rapper a Fiumei úti temetőből, egy élő videóban, remegő hangon üzent exének. Junior állítja: Dávidka a baleset pillanatában négy felnőtt társaságában tartózkodott, a hírekkel ellentétben az anyja nem volt mellette.

„Négy felnőtt mellett hogy tudott kiszaladni egy hároméves gyermek? Én nem egy hétvégi élményapuka voltam, törődtem a gyerekeimmel. A felelősség vállalása helyett elkezdett mocskolni engem! Milyen mocskos dolog ez?! Nem kibújni kell a felelősség alól! (...) Nem fogok mocskolódni, pedig tudnék mivel. De az, hogy nem volt a gyerek mellette a zebrán és nem fogta a kezét, az ezer százalék! Nehogy azt higgyétek, hogy elveszem a gyereket az anyukától, mert ez nem így van! Csilla jelenleg nincs beszámítható állapotban. A felelősség terhelni fog mindenkit, és nagyon valószínű, hogy nem a sofőr volt a hibás. Hanem az a négy felnőtt, Csilla barátnői, akik mellette voltak. Csilla! Nem elég neked, hogy a felügyeleted alatt ez történt, míg ti koncerteztetek a barátnőiddel, miközben kint volt mindenetek?! Nem?! A felelőtlenség meg a görgetés egy hároméves kisfiú életébe került! Keserű a szívem és gyenge. Szégyelld magad, Csilla, borzalmas és megdöbbentő, ahogy viselkedsz” - fogalmazott Junior.

A kommentelők békét javasolnak

A történtek megosztották az internet népét, a legtöbben azt kérik a szülőktől: hagyják abba a sárdobálást. Szerintük jobb lenne, ha mindketten csendben gyászolnák a gyereküket. A kommentelők szerint csak úgy élhetik túl kisfiúk elvesztését, ha a nagyobbik gyerekük, Lacika érdekében békét kötnek egymással.

Leszedte a videót

Alig egy órán át volt elérhető L.L. Junior oldalán az ominózus videó, mielőtt eltűnt volna onnan. A rapper minden bizonnyal ügyvédjei tanácsára törölte le a felvételt, ami nem meglepő, hiszen a felvételen komoly rágalmakat fogalmaz meg gyermekei anyjáról. Nem csak azt, hogy Csilla nem vigyázott Dávidkára, de azt is, hogy magát mutogatni ment ki a családi rendezvényre.

 

És ezeket olvastad már?