LELKIZŐ

Családi háború lett L.L. Junior kisfiának halálából

A Ripost két szemtanút is talált, akik közvetlen közelről nézték végig, ahogy a kisfiút halálra gázolta egy autós...
  • Szerző: Buster

Hatalmas nyárbúcsúztató ünnepség volt szombaton a zuglói Cserepesház környékén, ahová délután látogatott el L.L. Junior egykori kedvese, Csilla két közös gyermekükkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya erről több fotót is megosztott az Instagramon, nem sokkal a borzalmas baleset előtt. A vidáman kezdődő mulatság tragédiába torkollott, amikor a hároméves Lesi Dávidka, eddig tisztázatlan körülmények között, az úttestre lépett a Vezér út és a Füredi utca kereszteződésében. Az ott érkező autós pedig már nem tudott megállni. A kisfiú olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. A megtalálta az egyik szemtanút, aki egy nappal a tragédia után is sokkos állapotban mesélte el, mi történt.

„Nagyon sokan voltak a környéken, főleg családosok, így természetesen a zebránál is többen várakoztak. Én éppen háttal álltam az átkelőnek, amikor hallottam egy puffanást, majd egy nő sikoltását. Mire megfordultam, csak a kis testet láttam az úttesten. Azonnal tudtam, hogy nagy a baj, hiszen a pici nem mozdult, csurom vér volt a feje és a kis teste”

- kezdte a -nak a szemtanú, aki a napilap hétfői számában további részleteket is elárult, és az is kiderül, mi történik most az énekes családjában.