LELKIZŐ

Megszólalt a rokon: Fájdalmas vallomás L.L. Junior elhunyt kisfiáról

A Jászai Mari-díjas színművész L.L. Junior apósaként jól ismerte Dávidkát. Halálának hírére az egész család összeroppant, egész éjjel virrasztottak.
  • Szerző: ripost

Körtvélyessy Zsolt, L.L. Junior apósa is összetört, amikor megtudta, hogy veje kisfiát szombat este halálra gázolta egy autó Zuglóban. A színész vidékről sietett fel Budapestre, hogy a család mellett állhasson a nehéz időkben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A Jászai Mari-díjas színész a Hiteles Híreknek elmondta, azonnal lányáékhoz sietett. Dávid egyébként Junior előző kapcsolatából született, de Körtvélyessy saját unokájaként szerette őt.

„Mindannyian teljesen összeroppantunk, egész éjjel nem is tudtunk aludni. Ésszel felfoghatatlan, ami történt. A családdal közösen imádkoztunk, mert most csakis ez az, amit megtehetünk. Viszonylag sokat találkozom Laci fiaival, nagyon megszerettem őket” – nyilatkozta Körtvélyessy.

Természetesen most mindenki azt találgatja, hogy pontosan mi történhetett Dávidkával.

„Még mi sem tudunk pontosan semmit, de valószínűsíthető, hogy az autó vezetője nem hibázott. Dávidka szaladt ki a jármű elé egy olyan szögből, ahonnan a sofőr nem láthatta” – fogalmazott a színművész.

És ezeket olvastad már?