LELKIZŐ

Megszólalt a családtag: ezt tette L.L. Junior és családja a tragédia után

A rapper szombat este, egy baleset során veszítette el kisfiát, Dávidkát. Apósa, Körtvélyessy Zsolt megtörten nyilatkozott a tragédia utáni órákról.
  • Szerző: ripost

Az egész országot megrázta L.L. Junior kisfiának halálhíre. A hároméves Dávidkát szombaton, Zuglóban gázolta el egy autó, és bár egy órán át küzdöttek az életéért, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A hétfői Mokkában Junior új kedvesének édesapja, Körtvélyessy Zsolt nyilatkozott arról, mennyire összetörte a családot a tragédia.

„Döbbenten állok a történtek előtt, hihetetlen, hogy egy kisgyerek elment. Féltjük a lányunkat és Juniort is, hogy ezt egyáltalán túléljék. Gondolom, egy ilyen tragédia egész életében benne maradt az emberben” – fogalmazott megtörten a Jászai Mari-díjas színész, aki arról is elárult részleteket, mi történt közvetlenül a tragédia után.

„Kecskemétről rohantunk fel a feleségemmel, mert éppen ott játszottam. Hazafelé az úton vártuk a híreket, hiszen akkor még újraélesztették a kisfiút. Attól féltünk, hogy valóban bekövetkezik a tragédia. Aznap éjjel a feleségemmel felmentünk Junior édesanyjának lakására a feleségemmel, ott sirattuk el, és imádkoztunk, hogy valóban a mennybe kerüljön a kicsi. Nem lehet elfelejteni egy ilyen tragédiát„ – mondta el Körtvélyessy Zsolt, aki úgy hallotta, hogy az autóban ülő sofőr valószínűleg nem vétkes a balesetben.