LELKIZŐ

Összeomlott a sofőr: ez a férfi gázolta el L.L. Junior kisfiát

A kisfiút Zuglóban ütötték el szombaton kora este, miután a gyermek kiszaladt az úttestre.
  • Szerző: Ripost

Tegnapelőtt kora este életét vesztette L.L. Junior hároméves kisfia. Dávidot Zuglóban gázolta halálra egy feltehetően vétlen sofőr. A Bors megtalálta a 76 éves férfit, aki megtörten fogadta otthonában a lap munkatársát.

Nem sokkal a tragédia előtt még boldogan fotózkodott a gyermekeivel L.L. Junior volt felesége, Csilla, aki pár órával később már halálra gázolt kisfia holtteste felett önkívületi állapotban siratta Dávidot.

L.L. Junior hét évig élt együtt egykori feleségével, Hopp Csillával, akivel két gyönyörű gyermeket neveltek. Elsőszülött fiuk, Lacika 2013-ban, a kisebbik, Dávidka pedig 2015 szeptemberében jött a világra. Noha a szülők nem sokkal a családbővítés után elváltak, utódaikat mégis példaértékűen, közösen nevelték.

Augusztus 31-én Nyárbúcsúztató Vigadalomra indult a családjával L.L. Junior, aki szombat délután még pár lépésre a tragédia helyszínétől, a Cserepesházból jelentkezett be a közösségi oldalán. A rapper, valamint volt felesége, Csilla büszkén mutatta meg követőinek a gyermekeiket, akik szemmel láthatóan nagyon élvezték a késő estig tartó családi mulatságot.

A lap úgy tudja, Junior kora délutánig vett részt az eseményen, majd útnak indult az Esztári Lecsófesztiválra, ahol délután öt órától adott koncertet. Csilla addig Zuglóban maradt a gyerekekkel a rendezvényen, csak kora este hagyták el a helyszínt. Vélhetően hazafelé indultak, amikor a Vezér utca és a Füredi utca sarkánál megtörtént a tragédia. Az édesanya gyermekeivel kézen fogva sétált, de Dávidka váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából, és kiszaladt a zebrára. A jelzőlámpa pirosan világított, így az arra érkező autósok szabad utat kaptak. Az első jármú, egy ezüstszínű Opel sofőrje elgázolta a hároméves kisfiút, akit az ütközés több méter magasan, közel 15 méterre repített. A szemtanúk a hatalmas csattanásra és az édesanya sikolyára lettek figyelmesek. A beszámolók szerint a rendezvényen készenlétben lévő mentősök és a rendőrök azonnal a baleset helyszínére siettek. A kisfiú az ütközés következtében olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy azonnal életét vesztette. Közel egy órán át próbálták újraéleszteni Dávidkát, ám minden próbálkozás hiábavaló volt.

A család mérhetetlen gyászában és fájdalmában nemcsak Junior szerettei, barátai, pályatársai és rajongói osztoznak, hanem az a 76 éves nyugdíjas férfi is, F. Tamás, aki a szerencsétlen balesetet okozta. A vélhetően vétlen gázoló megrendülten, otthonában fogadta a Borsot, noha a lelki tehertől, pokoli fájdalomtól még a szavakat is alig találta. Tamást marcangolja a lelkiismerete, holott biztosan tudja, hogy minden szabályt betartva, tiszta állapotban közlekedett. Ez utóbbit a rendőrség hivatalosan megerősítette, hozzátették, hogy nem merült fel ittas vezetés gyanúja. Megbocsátani azonban nem tud magának, összeomolva gyászol a feleségével, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű tragédiát.

Tamást a környéken köztiszteletben álló emberként ismerik, akinek több unokája is van. Úgy tudják, a házaspár tegnap indult volna törökországi nyaralásra, de lemondta az utat.

És ezeket olvastad már?