LELKIZŐ

Lajcsi: Hagyják békén a beteg feleségemet

A szerdán elnapolt büntetőtárgyalás után exkluzív interjút adott Galambos Lajos, aki számára az igazságon túl csak egyetlen dolog fontos, felesége nyugalma.
  • Szerző: Buster

Galambos Lajos és a család ügyvédei is úgy gondolták, nem akadályozza majd az eljárást, ha a zenész felesége, aki másodrendű vádlott, betegségére hivatkozva nem jelenik meg a büntetőper első tárgyalásán. Tévedtek, hiszen ez is közrejátszott abban, hogy tegnap a bíró úgy döntött: elnapolja Lajcsi vesztegetési ügyének tárgyalását.  A zenész a %% napilap csütörtöki számában mesél arról, miért is zaklatta fel annyira, hogy nem volt lehetősége sem neki, sem az ügyvédeknek, hogy bizonyítsa saját és persze felsége ártatlanságát.

"Abban reménykedtem, azt vártam a bíróságtól, hogy egyszerűen kiveszik Boglárkát az ügyből, hiszen már az előzetes letartóztatása is megalapozatlan volt.

Fontos leszögeznem, hogy a másodfokú bíróság 12, börtönben töltött nap után éppen ez alapján szüntette meg az előzetes letartóztatását, és nem a betegsége miatt

- fakadt ki a trombitaművész, aki a lapban hosszasan ecseteli, milyen félelmek gyötrik folyamatosan az ügy kirobbanása óta feleségével kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?