LELKIZŐ

Koós János megtörte a csendet: Jól vagyok, ne temessenek!

A 78 éves énekes először a Ripostnak nyilatkozott azóta, mióta súlyos betegségéről kezdtek pletykálni. Most elárulja, mi az igazság és hogy van!
  • Szerző: B.M.

Pár hónappal ezelőtt ijesztő hírek kaptak szárnyra Koós János egészségi állapotával kapcsolatban. Azt suttogták, hogy az énekes kórházba került, mert rákkal küzd. Az elismert művész nem szerette volna, ha tudomást szerez a nyilvánosság arról, hogy orvosok vizsgálják, de ha már napvilágra került az eset, elárulta, hogy puszta rutinvizsgálat miatt feküdt be a klinikára, semmi komoly betegsége nincs.

Fesztiválok sora

Koós Jánost annyira felbosszantották a rosszindulatú pletykák, hogy azóta egyszer sem szólalt meg a magánéletével kapcsolatban. A tal azonban most kivételt tett, és elárulta, hogy szolgál az egészsége ebben a hőségben, valamint mesélt a példa nélküli sikereiről is. „Régebben júniustól egészen augusztus 20-ig a Balatonon nyaraltunk, de ez ma már lehetetlennek bizonyul. A fesztiválok korszakát éljük, és egyszerűen olyan sok fellépésem van, hogy a kikapcsolódásra csak ősztől nyílik majd lehetőség. A legutóbb például tojás- és eperfesztiválra kaptam meghívást. Döbbenetes, hogy milyen kreatívak az emberek!”- mosolygott a népszerű énekes, aki a hűvös lakásban vészeli át a tikkasztó kánikulát.

„Nagyon érdekes, mert a színpadon egyáltalán nem zavar a hőség. Amint azonban nem az éneklésre koncentrálok, teljesen kikészít a meleg. Ezért aztán igyekszem az árnyékban maradni, és az egyik nagy szenvedélyemnek, az olvasásnak hódolni. Rejtő Jenő a nagy kedvencem, őt már az unokámmal is megszerettettem. Ugyanis,

ha a humor meghal, akkor én is. 78 éves vagyok, örülök az életnek, úgyhogy üzenem mindenkinek, hogy jól vagyok, ne temessenek!

- árulta el Koós János, aki egyébként nem tart az elmúlástól, bár amikor az egyik koncertjére tartott, nagyon közel került a halálhoz. „Egyszer engedtem meg, hogy más vezessen, akkor is az árokból húztak ki bennünket a mentők, mert súlyos balesetet szenvedtünk Balassagyarmaton. Azóta mindig én ülök a volán mögött. Így érzem biztonságban magam” - elevenítette fel a szörnyű emléket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?