LELKIZŐ

Kettős tragédia érte Törőcsik Marit

Nehéz napokat él át a Nemezte Színésznője, Törőcsik Mari. Alig pár napja vesztette el nővérét, ma délután pedig közölték vele, kollégája és barátja, Psota Irén halálhírét.
  • Szerző: Buster

Törőcsik Mari nehezen találja a szavakat. Mérhetetlenül lesújtotta a hír, hogy meghalt Psota Irén, akivel legendás barátságot ápolt.

"Ma nagyon későn keltem, mert nem éreztem jól magam. Hírét vettem, hogy Irén kórházban van és azonnal felhívtam Almási Évát, hogy megkérdezzem, miért nem szólt nekem erről. A válaszra azonban nem számítottam.

Mélyen lesújtott a halálhíre. Gondolom azért nem szóltak nekem a kórházról, mert most a nővérem hamvait intézem, és nem akartak még ezzel is terhelni”

- mondta szomorúan Törőcsik, majd kérdés nélkül mesélni kezdte első emlékét Psota Irénről.

"Már mindketten színésznők voltunk, de csak hallomásból ismertük egymást, amikor egy este többedmagammal beültem egy esztrádműsorra. Egyszer csak felkonferálták Irént, aki egy áttetsző, csodálatos fehér ruhában rohant be a színpadra és belecsapott egy vidám dalba."

Körülöttem mindenki nevetett, de én azon kaptam magam, hogy patakokban folynak a könnyeim. Egyszerűen rám zuhant az áradó tehetsége

- idézte föl első találkozásuk pillanatait. Õk ketten ettől a perctől kezdve barátként tekintettek egymásra. Az utóbbi években viszont csak telefonon tartották a kapcsolatot.

"Az igazat megvallva, elég régen beszéltünk utoljára. Emlékszem, akkor kérdeztem tőle, miért zárkózik el ennyire, és miért nem engedi közel magához azokat, akik szeretik. Nem válaszolt, csak hümmögött. Ezután már nem értem el. Ha hívtam, mindig éppen aludt. Nagyon szerettem őt!”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?