LELKIZŐ

Halál torkából tért vissza a magyar rock legenda

Másfél év után végre jó hírek érkeztek a régóta betegeskedő Lerch Istvánról, felesége bizakodni kezdett...
  • Szerző: Ripost

Kórházba kerülése óta Lerch István felesége, Enikő kezeli a zenész honlapját, de csak most, néhány napja posztolt üzenetet. Biztató sorokkal köszönte meg a barátoknak, ismerősöknek és a rajongóknak a jókívánságokat. Egyik ilyen kedves ismerősük azt írta: „Gondolom, rengeteg fizikai és lelki energiát emészt fel az ápolás.” Enikő neki válaszolt a nyilvános felületen.

„Igen, így van, de István nagy harcos, visszajött onnan, ahol csak a csend van. Jobban van, várjuk a tavaszt, akkor talán kijöhet” – írta Enikő. Ezután még nagyobb erővel záporoztak a jókívánságok a zenész Facebook-oldalára.

Mindez Lerch István tavalyi újévi posztja alatt található, melyben egy bútól és gondoktól mentes újesztendőt kívánt mindenkinek. Ezután történhetett a nagyon szomorú eset, a 65 éves Lerch István 2017. január első napjaiban egy családi ebéd közben lett rosszul, írja a Bors. Csak később derült ki, hogy súlyos agyvérzést kapott. A V’Moto-Rock együttes Erkel Ferenc-díjas zenésze heteken át volt élet-halál között. Ahogy Enikő most írta, ott, „ahol csak a csend van”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?