LELKIZŐ

Durva! Elvált a magyar sztárpár

A mesterfodrász és az egykori modell tizenhat év házasság és három közös gyermek után döntöttek úgy, hogy elválnak ágytól, asztaltól, és külön folytatják életüket.
  • Szerző: Buster

Sok éven át álompárként emlegették Zsidró Tamást és feleségét, a korábban modellként ismertté vált Ágnest, akik egy rendezvényen ismerkedtek meg tizenhat évvel ezelőtt. Úgy tűnt, frigyük az égben köttetett, hiszen nagy egyetértésben és szeretetben nevelték gyermekeiket. A Bors mégis úgy értesült, vége a szerelemnek. A lap szerint éppen a válás lehet az oka annak, hogy Zsidró Tamás látványos átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. A fodrász sportolni kezdett és leadott tizenöt kilót, melynek bizonyosan lelki okai lehettek.

A pár válása nem új keletű, de nem egy harmadik fél állt közéjük, és nem is egy elmérgesedett vita eredménye. Ezt látszik alátámasztani Zsidró rövid nyilatkozata is, melyben elismeri, valóban elvált gyermekei anyjától.

"Nem most történt. Erről azért nem szeretnék beszélni, mert nem vagyok olyan celeb szerintem, aki annyira érdekelné az embereket. Van három gyermekünk, szeretnénk őket megóvni. Nincs benne egyébként semmi olyan, ami érdekes lenne

- mondta a lapnak Zsidró Tamás.

És ezeket olvastad már?