LELKIZŐ

Árpa Attila kitálalt: elmondta, mit él át a családja a drogvád miatt

Árpa Attila ellen kedden vádat emelt az ügyészség a kábítószerrel kapcsolatos ügye miatt. A színész most elmondta, hogyan érinti mindez a családját.
  • Szerző: ripost

Árpa Attila nem érti, miért emeltek vádat ellene. A színész a Tények Plusz kamerái előtt reagált az őt ért döntésről, ugyanis állítása szerint a médiából értesült a fejleményekről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Vádat emeltek ellenem. Fontos, hogy minden egyes lépésről legyen egy sajtóközlemény...” – ironizált. „Olyannyira, hogy a sajtóközlemény fontosabb, mint hogy magát a vádlottat vagy az ügyvédjét értesítsék, mert a mai napig nem kaptunk semmiféle értesítőt” – mondta el a Tények Plusznak Árpa Attila.

Árpa Attila börtönbe is kerülhet

Árpa Attila börtönbe is kerülhet
Fotó: Bors

A színész továbbra is ártatlannak vallja magát, főleg azért, mert a házkutatás során semmit nem foglaltak le tőle. Azt is elmondta, a családját, szeretteit miként érinti a kellemetlen ügy.

„A családom, szűk baráti köröm, ismerőseim ismernek, tudják, milyen vagyok, mi az igazság. Csak rázzák a fejüket, nem értik, hogy miért kellett idáig egyáltalán eljutni, hogy vádat emelnek ellenem. A hátteret ők sem értik” – fogalmazott.

Árpa Attilában vannak kérdőjelek, főleg azért, mert az ügy főnyomózója a barátnője volt osztálytársa, akivel rendkívül rossz viszonyban voltak.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?