LELKIZŐ

A magyar műsorvezető szívszorító vallomása: Belenevettem a fájdalom arcába!

Egyedülálló édesanyaként hozta világra idén a gyermekét, de minden nehézség ellenére hálás ezért az évért a sorsnak.
  • Szerző: ripost

Nem indult könnyen az idei év Köböl Anita számára. A műsorvezetőt egyszerre érte földöntúli öröm és szomorúság: megtudta, hogy gyermeket vár, azonban sajnos hamar kiderült, hogy a kicsi édesapja nem szeretne részt venni a baba nevelésében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Anita így egyedül vállalta a szülői feladatokat, szeptember óta pedig teljes az élete, kettesben a kis Lénával. A csinos műsorvezető most egy évértékelő bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán, amelyben megkapó őszinteséggel vall az őt ért hatásokról.

„(...) Én furcsa mód köszönettel tartozom, legfőképpen a kislányomért, aki itt van velem és minden egyes nappal egyre boldogabbá tesz. Bármily nehéz is lehetett volna ez az év, nekem mégis az eddigi talán legboldogabb!!! Az év eleje borzasztó nehezen indult, hiszen éppen 12 hónappal ezelőtt tudtam meg, hogy ez a csodálatos kicsi lány engem választott anyukájának. Ugyanekkor megismertem és bejártam egy olyan mély lélektani útvesztőt, aminek a végén ő állt ott és parányi kis kezével fogott engem, hogy ne adjam fel és képes legyek menedéket találni benne. Belenevettem a fájdalom arcába, emelt fővel távoztam és Lenukám létezésével többé tett engem, amiért végtelenül hálás vagyok. Már nem számít, ki mit gondol, vagy mit hazudik önnön igazolására, mert számomra a boldogság itt hunyja le a szemét mellettem minden áldott este, belebújik a mellkasomba, rám nevet, csillogó kis szemecskéiben pedig minden áldott nap elveszek...” – fogalmazott Anita.

A teljes bejegyzést itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?