LOVE

Egyedül vállalt gyereket a magyar műsorvezető, már gömbölyödik a pocak

A tévés az Instagramon tett egy roppant váratlan bejelentést.
  • Szerző: Doris

Köböl Anita magánéletéről mostanában szinte semmit nem lehetett tudni, ezért a csinos tévés váratlan bejelentése mindenkit meglepett!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A műsorvezető az Instagramon árulta el, hogy anyuka lesz, és valóban, már gömbölyödik is a pocakja. Kiírásából pedig nagyon úgy tűnik, hogy egyedül vállalta a kisbabát!

„Hát itt vagy! Jó sokáig vártam rád, néha már arra gondoltam talán nem is jössz. És most mégis itt vagy, engem választottál, és a világ egyik legboldogabb emberévé tettél. Még úgy is, hogy tudomnem lesz könnyű nekünk, kettőnknek. De nagyon várlak! Sokszor elképzeltem már a mosolyodat, a csilingelő kacajt, ahogyan rám nevetsz, a hurkás kis testedet, amit biztosan szét fogok puszilgatni, a bőröd illatát. Megmutatok neked mindent, amit ismerek,együtt fedezzük fel az ismeretlent, megtanítom, amit tudok, és majd te is tanítasz engem. Köszönöm, hogy vagy nekem! Leirhatatlan, amit érzek” – fogalmazott Anita a közösségi oldalon.

Hát itt vagy! ❤️Jó sokáig vártam rád, néha már arra gondoltam, talán nem is jössz soha. És most mégis itt vagy, engem választottál, és a világ egyik legboldogabb emberévé tettél. Még úgy is, hogy tudom, nem lesz könnyű nekünk, kettőnknek. De nagyon várlak! 😍 Sokszor elképzeltem már a mosolyodat, a csilingelő kacajt, ahogyan rám nevetsz, a hurkás kis testedet, amit biztosan szét fogok puszilgatni, a bőröd illatát. Megmutatok neked mindent, amit ismerek, együtt fedezzük fel az ismeretlent, megtanítom, amit tudok, és majd te is tanítasz engem. Köszönöm, hogy vagy nekem!  Leírhatatlan, amit érzek. ❤️ _______________________ Fotó: @ottandras

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?