HŰHA

Mi történt Kiszel Tünde hajával?

Tünde mindig igyekszik a legjobb formáját mutatni követőinek és kínosan szokott ügyelni arra is, hogy hajkoronája rendben legyen...
  • Szerző: Buster

Kiszel Tünde hajával történt valami nagyon kellemetlen és ezt már egy laikus szem is észreveszi. A naptárdíva hajkoronája gyakorlatilag tönkrement a fokozott igénybevételtől, amit a folyamatos szőkítés és a hajsütővas napi használata jelent. Lapunk figyelmét egyébként egy fiatal fodrász hívta fel a különös jelenségre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nekem éppen a tönkretett hajak és frizurák megmentése a szakterületem. Hozzám akkor jönnek a hölgyek, amikor egy ”kolléga„ olyasmit művel velük, amit Tündével is művelt valaki. Makacskodhat egy vendég ameddig akar, ha ilyen állapotban van a haja, biztosan nem kezdem el századszor is szőkíteni, mert azzal gyakorlatilag kivégezném a hajszálakat. Pontosan ez történt vele is. A haja gyakorlatilag szétégett a kemikáliáktól és a folyamatos hajsütővas használattól. Ahogy én látom, azonnali kezelésre van szüksége, amit ha nem kap meg, szó szerint elveszti a haját! Amit látok az gyakorlatilag kontár munka, amit egy kezdő sem engedhet meg magának”

- mondta lapunknak a fodrász, aki szívesen kezelésbe venné a naptárdíva frizuráját és még csak azt sem kérné, hogy posztolja ki az eredményt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?