HŰHA

Sónyák Szilvia sírva vallott új szerelméről, Nagy Lászlóról – Videó!

Az egykori playmate és Nagy László kézilabdázó a napokban jelentették be egy fotóval, hogy egy párt alkotnak.
  • Szerző: ripost

Könnyek között beszélt kamerák előtt a boldogságáról Sónyák Szilvia. Az egykori playmate és Nagy László a napokban, egy Instagram-fotóval jelentették be, hogy egy párt alkotnak, ami csupán azért kellemetlen, mert Nagy felesége az internetről értesült arról, hogy a férje már mással él párkapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sónyák Szilvia boldogabb, mint valaha

Sónyák Szilvia boldogabb, mint valaha
Fotó: TV2

Sónyák Szilvit ezután a volt kedvese azzal vádolta meg, hogy korábban erotikus munkákból és pornófilmezésből élt. A hírességet kiborították gyermeke apjának állításai, de új szerelme mindenben mellette áll.

Erről a Tények Plusz pénteki adásában beszélt.

„Én kisírtam magam, ő meg vigasztalt és mosolygott közben, hogy szívem, te egy tökéletes nő vagy. Biztat és erősít, hogy ne foglalkozzak ilyenekkel. Ő felnőtt férfi, értelmes ember, aki tisztán látja a dolgokat és úgy szeret, ahogy vagyok, és nem azt nézi, hogy húsz évvel ezelőtt, kislányként levetkőztem egy magazinban” – mondta el a Tények Plusznak Sónyák Szilvia.

„Annyira jó ember, férfi, apa, hogy nem gondolom, hogy őt kellene bántani. Neki lett egy párkapcsolata és egymásba szerettünk. Az ő érdemeiből ez nem kéne, hogy levonjon bármit is!” – fogalmazott Szilvi, aki szerint senki nem állhat a útjukba.

„Azt gondolom, hogy most találtam meg azt a férfit, akivel le tudom élni az életemet. Nekünk az a legfontosabb, hogy ennyi idősen megtaláltuk egymást, nagyon boldogok vagyunk” – mondta el a könnyeivel küszködve az egykori playmate, aki szerint jöhet bármi, ők állnak elébe.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?