HŰHA

Pont, mint Diana: Megrendezett lesifotók készültek Meghanról

Megjelentek az első képek Meghanról a függetlenedés óta, és sokaknak azonnal Diana jutott eszébe a lesifotós kamerájába mosolygó hercegnéről.
  • Szerző: The_M

Miután minden részletet megbeszéltek a felek, hivatalossá vált, hogy Harry és Meghan miként függetlenednek a brit királyi családtól. A Megxit tárgyalások alatt Meghan Markle nem igazán mutatkozott, de amint II. Erzsébet kimondta, hogy a sussexi hercegi pár kilépett a családból, Meghan is kimozdult otthonról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

Az egykori színésznőt kutyasétáltatás közben kapták lencsevégre, a kis Archie-val a mellkasán, és fülig érő mosollyal az arcán. A Megxit egyik célja elviekben az volt, hogy a hercegi pár megszabaduljon az állandó sajtófigyelemtől, most mégis láthatóan nagyon örült a lesifotósnak.

Spotted Today: Happy New Life 🏡 The #DuchessofSussex #MeghanMarkle is all smiles as she starts her new life in Canada. 🇨🇦 . . We’re truly happy for #PrinceHarry and the Duchess. 😍 Such a #YummyMummy . . . Please keep comments and engagements clean and friendly. , Email [email protected] follow @mademoisellemimiofficial.

A paparazzónak szánt széles mosoly sok embernek Dianát juttatta eszébe. A hercegnő a Károlytól való válása után a megszervezett lesifotók nagymestere lett, hogy az egész világnak megmutathassa, mennyire boldog és nagyszerű az élete a királyi család nélkül. Ha a bulvársajtótól elviekben menekülő Meghant akarata ellenére fotózták volna, akkor nem így reagál, és szól a mögötte sétáló civil ruhás testőröknek, hogy intézkedjenek.

 

És ezeket olvastad már?