HŰHA

Pokoli hónapokon van túl, így halad a magyar énekes gyógykezelése

Sokáig fel sem tudott kelni az ágyból Freddie, aki mindenképpen szerette volna elkerülni a mûtétet. A természetes gyógymód hatásosnak bizonyult.
  • Szerző: Ripost

Freddie-nek komoly problémát okoz a gerincsérve. Két hónapig fel sem tudott kelni az ágyból, de hála a természetes gyógymódnak, napról napra jobban van.

A sztár arról beszélt a Lokálnak, hogy az előző évekhez hasonlóan Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie idén is a helyszínről, Tel Avivból közvetíti majd az idei Euróvíziós Dalfesztivál elődöntőjét és döntőjét Rátonyi Krisztával. –

"Nagyon megszerettem ezt a közeget. Úgy érzem, az évek alatt rengeteget fejlődtem, és már nem ijedek meg a váratlan szituációktól. Élvezem a műsorvezetést, és a kommentátori feladatot. Szívesen vállalnék a jövőben is hasonló felkéréseket" – árulta el Freddie. A 29 éves énekes fájdalmas hónapokon van túl.

"Két hónapig csak feküdtem a gerincsérvem miatt, a koncertjeimet is le kellett mondanom. Hosszadalmas kezelésen vagyok túl, de már sokkal jobban érzem magam, és fokozatosan terhelem a hátamat. Már fellépéseim is vannak, de figyelnem kell arra, hogy ne erőltessem meg magam.

Hiszek a természetes gyógymódokban, ilyen terápián vettem részt. Mindenképpen szerettem volna elkerülni a műtétet, és szerencsére az orvosok sem látták indokoltnak. Mindenki bizakodó, és azt mondták, kicsi az esélye, hogy a jövőben kiújul" – mondta A Dal műsorvezetője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?