HŰHA

Ostoba kijelentéseket tett a koronavírusról a gyönyörű színésznő

A Lost egykori sztárja, Evangeline Lilly nem hajlandó otthon maradni, kockáztatja a beteg apja életét, és még baromságokat is beszél.
  • Szerző: The_M

Elképesztő felháborodást és kommentháborút váltott ki az Instagramon Evangeline Lilly a legutóbbi posztjával. A Marvel mozis univerzumának egyik szuperhőse elmesélte a rajongóinak, hogy ő ugyanúgy intézi a napjait, ahogy a koronavírus-járvány előtt. Minden nap elmegy bevásárolni, a gyerekeit pedig edzeni vitte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

A kommentelőktől már ezért is kapott, hiszen ahogy minden kormány, úgy az amerikai is kérte az emberektől, hogy lehetőleg maradjanak otthon. Lillynél itt leszállt a köd, és olyan elméletekkel szemetelte tele az Instagramot, amiért valószínűleg örökre bukta az összes rajongóját.

A Lost egykori sztárja kijelentette, hogy az ő szabadságát nem fogja sem az állam, sem a többi ember korlátozni. Ha ő menni akar, akkor menni is fog, már így is túlságosan leszabályozzák a törvények. Szerinte a koronavírus csak egy szimpla influenza, ezért sem magát, sem a két gyerekét, sem a velük élő idős apját nem félti tőle, pedig a papa negyedik stádiumban lévő leukémiás. Sőt még azt is kifejtette, hogy ez a járvány biztosan az amerikai kormány műve, hiszen választási év van, és a pánikhangulattal akarnak nyerni. Arra persze nem válaszolt, hogy ebben az esetben miért gyilkol ezreket a vírus szerte a világban, és nem csak az USA-ban vannak megbetegedések...

És ezeket olvastad már?