HŰHA

Meg akarják hódítani a világot, ez Meghan és Harry titkos terve

A hercegi pár alkalmazott is egy fiatalt, aki segíthet terveik megvalósításában.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle és Harry herceg felvettek maguk mellé egy közösségi média szakértőt, hogy az internet világában is „meghódítsák a világot”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Sussex hercege és hercegnéje évente 30 ezer fontot (átszámítva 10,4 milió forintot) fizet a digitális kommunikációban profi dolgozónak, hogy a közösségi médiában erősítse a jelenlétüket – árulta el egy forrás.

A 26 éves David Watkins korábban a Burberry divatmárkánál dolgozott, onnan került a hercegi pár alkalmazásába. A fiatal a királyi honlapon találkozott az álláshirdetéssel, amely szerint a munka hétfőtől péntekig, reggel 9-től délután 5-ig tart, és olyan tartalmakat kell napközben gyártani, amit milliók tekintenek majd meg.

Watkins most csatlakozik egy „gyors és dinamikus csapathoz” a Buckingham-palotában. A királyi családhoz közel álló források szerint Harry és Meghan meg akarják hódítani a világot, ehhez pedig a közösségi médiában akarnak kapcsolatba lépni rajongóikkal.

Sussex és Cambridge hercegi párja egyébként a Buckingham-palotában közös csapattal dolgozik, de Watkins csak Harrynek és Meghannak fog tartalmakat gyártani – írja a Daily Star.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?