HŰHA

Kemény időszak áll mögötte, súlyos betegségéről vallott Mádai Vivien

A fiatal mûsorvezető családja nagyon megijedt, amikor kiderült, hogy baj van, négyéves kisfiának azonban nem mondta el a szörnyû hírt.
  • Szerző: Ripost

A magyar műsorvezetőnek, Mádai Viviennek az egyik legagresszívabb bőrrákkal kellett szembenéznie, de úgy érzi, már túl van a nehezén, ezért megosztotta történetét a nyilvánossággal is. A fiatal sztáranyuka a múlt héten töltötte be a 30. életévét, de pár hónappal ezelőtt még gondolni sem mert az ünneplésre.

"Azzal nem számoltam, hogy 30 éves korom előtt pár hónappal melanomával diagnosztizálnak. Szándékosan nem írom le a rák szót, mert egyszerűen nem megy. Amikor kiderült, annyira távolinak és megfoghatatlannak tűnt, hogy fel sem fogtam, tulajdonképpen mi is ez. Pedig pontosan tudtam a jelentését, kialakulásának okát és túlélési esélyeit" - írta közösségi oldalán.

Mádai Viviennél, aki egy négy és fél éves kisfiú édesanyja, a legutolsó pillanatban vették észre a bajt, de még épp időben. A tévés a Story magazinnak mondta el, hogy családtagjai hogyan fogadták a híreket:

"Anyukám és a férjem is nagyon megijedt, amikor elmondtam nekik... A kisfiamat, Zénit nem avattam be, ő még túl kicsi ahhoz, hogy bármit is felfogjon az egészből, és megijeszteni sem akartam. Elég volt, hogy engem és a férjemet nyomasztotta a bizonytalanság, amíg ki nem derült, hogy túl vagyok a veszélyen" - mondta el Vivien, aki azóta havonta jár vizsgálatra és szűrésekre, de nagyon boldog, hogy végre elmúlt a veszély.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?