HŰHA

Hihetetlen dolog történt: Vándor Éva vágta el az unokája köldökzsinórját

Nemrég született meg Vándor Éva és Harmath Imre első unokája.
  • Szerző: Ripost

Nemrég született meg a színészházaspár első unokája, Jónás. A kisfiú a szó legjobb értelmében felforgatta a nagyszülők életét.

A gyermekáldás híréről otthonuk teraszán értesültek tavaly. Vejük rámutatott a lányuk, Olívia pocakjára, és annyit mondott: „Tettünk be oda valakit”.

„Április 18-án hajnali háromkor született meg az unokánk, én vágtam el a köldökzsinórt. Nem hittem, hogy ilyen nehéz fizikai feladat” – árulta el a Story magazinnak Vándor Éva.

Egyelőre még csak a színésznő segít a lányuknak, bár Harmath Imre szerint a pelenkázással ő is boldogulna, hiszen Olíviát is sokszor ő pelenkázta, fürdette, etette.

Vándor Éva azt is elárulta, annak idején hamar visszament dolgozni szülés után, mert nem engedhette meg magának, hogy kiessen a színházi körforgásból. Meg is szenvedte az elválást, hiszen így lemaradt a lánya első szavairól, ahogy nem látta azt sem, amikor megtette az első lépéseket.

„Ma is fáj, hogy ez nélkülem történt meg. Jónásnál ezt szeretném pótolni. Nagymamaként átélni mindazt, amiről anyukaként lemaradtam” – vallotta be.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?