SZTÁRDZSÚSZ

Lajcsi: Nem engedem, hogy a gyerekeim legszebb évei tönkremenjenek!

Lajcsi számára nem csak az a fontos, hogy az évek óta zajló ügyben kimondják az ártatlanságát....
  • Szerző: Buster

Hétfőn folytatódott Galambos Lajos négy éve tartó közműlopási ügyének tárgyalása, ami ismét nem múlhatott el fennakadás nélkül. Cs. Csaba harmadrendű vádlott ugyanis betegségre hivatkozva nem jelent meg a Budaörsi Járásbíróságon, így a bíró elrendelte a felkutatását, ami a rendőrségnek nem sikerült, így az ítész úgy döntött, hogy távollétében is megtartja a tárgyalást, melyen tanúkat hallgattak meg. Lajcsi a szünetben letörten nyilatkozott lapunknak, hiszen a hosszan húzódó ügy nem csak őt, de családját is érinti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Próbálom, de nagyon nehéz kizárni a családi életünkből ezt az ügyet, ami négy éve keseríti a mindennapjainkat. Sok mindent írtak Bogival való kapcsolatomról is, de köszönjük szépen, a magánéletünk tökéletesen rendben van. Nem kerüljük ezt a témát, de nem is hozzuk fel minden nap. Egyszerűen nem része az életünknek. Igyekszem őt nem terhelni a gondolataimmal, még akkor sem, ha éppen feszült vagyok. Nem várom el, hogy ő nyugtasson meg és hát szegény nem is tudna…”

- kezdte Galambos Lajos, aki legfontosabb feladatának gyermekei védelmét tartja.

„Méltatlan az a helyzet, amiben élni kényszerülünk és nekem az a dolgom, hogy a feleségemet és a gyermekeinket a lehető legtávolabb tartsam mindettől. Bogi vádlott, így nincs könnyű dolgom, de a gyerekeimnél erre minden lehetőségem megvan. Ők élik a diákéletüket és kicsit sem foglalkoznak az ügyünkkel. Fiatalok és nem engedem, hogy a legszebb éveiket tegye tönkre ez az ügy!”

- jelentette ki Lajcsi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?