FÜLES

Váratlan fordulat: vissza akarja kapni Brad Pittet Angelina Jolie

A botrányos szakítás után úgy tûnik, a színésznő meggondolta magát. De mit szól ehhez Brad?
  • Szerző: Ripost

Az egész világ felhördült, amikor kiderült, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt házasságának vége. Ami ezután következett, azt sokféleképp tudnánk jellemezni, de békés válásnak egyáltalán nem lehet nevezni. A színésznő igyekezett lejáratni a színészt, alkoholistának és drogosnak állítva be, sőt, egyszer azzal is megvádolta, hogy kezet emelt a gyerekeikre.

Épp ezért megdöbbentő az az információ, hogy a 43 éves színésznő meggondolta magát.

"Angelina határozottan kijelentette, hogy vissza akarja kapni Bradet, és helyre akarja hozni a kapcsolatukat. Szeretné, ha újra együtt lenne a család, és eszébe sem jut, hogy továbblépjen. Ezért nehezíti meg a válást is" - nyilatkozta a The Sunnak egy bennfentes, aki hozzátette, Brad a támadások közben is inkább hallgatott, mert fontosabbak voltak számára a gyerekeik, mint a csatározás.

"Brad azt szeretné, ha végre vége lenne. Már több éve húzódik a válás. De Angelina nem tágít" - mondta az informátor, aki szerint az 55 éves színész arra törekszik, hogy békésebb kapcsolata legyen Jolie-val, hogy a gyerekeik ne szenvedjenek annyira a kialakult helyzet miatt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?