FÜLES

Újabb aggasztó hír: Nem mehet emberek közé Törőcsik Mari!

Újabb részleteket árult el állapotáról a Kossuth-díjas mûvésznő, aki a napokban ismét kórházba került. Ugyan az orvosok már hazaengedték, nagyon kell vigyáznia magára.
  • Szerző: T.B.

Elsőként a %% értesült arról még szerdán, hogy Törőcsik Marinak ismét be kellett feküdnie a kórházba, mert rosszul érezte magát. A betegeskedő színésznő az utóbbi időben egyre többször szorul orvosi segítségre. Nem szeretné, hogy az emberek az egészségi állapotával foglalkozzanak, ráadásul szerinte az ő korában már nem számítanak különlegesnek a néhány napos kivizsgálások. Hamarosan elkezd próbálni a Nemzeti Színházban egy új darabot, ám addig igyekszik erőt gyűjteni velemi otthonában.

A tüdőm miatt kellett befeküdnöm, de már hazaengedtek. A klinikai halálom óta vannak kisebb nagyobb egészségügyi problémáim, de ez nyolcvanévesen már nem megy csodaszámba. Nem is szeretek erről beszélni. Alig várom, hogy a színpadon legyek, bár most egy ideig nem javasolja az orvos, hogy emberek közé menjek. Gyenge vagyok, könnyen elkapom a betegségeket

- árulta el a Kossuth-díjas művésznő, aki március végén kezdi a próbákat, és biztos benne, hogy addigra megerősödik. Jelenleg gondozója vigyáz rá, segíti őt a mindennapokban.

És ezeket olvastad már?