FÜLES

Saját apja okozhatja Meghan Markle vesztét, durva üzenetek kerültek elő

A 75 éves Thomas Markle a bíróságon tanúskodik lánya ellen, és az általa küldött üzenetek dönthetik el az ügyet.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle apja koronatanú lehet a hercegnével szemben a Legfelsőbb Bíróságon, abban a perben, amit az egykori színésznő egy lap ellen indított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A 75 éves Thomas Markle az ügyvédeknek bemutatott korábban nem látott szöveges üzeneteket, amelyek az ő és lánya közti kapcsolat megszakadásáról tanúskodnak. Az üzeneteket Meghan és Harry esküvője környékén küldték.

Az üzenetek egy részét a hét elején a londoni Legfelsőbb Bíróságon a benyújtott védelmi iratokkal együtt mutatták be.

Úgy tudni, hogy Thomas Markle üzenetet írt a lányának, hogy nem tud elmenni az esküvőre, mert egészségi állapota nem engedi, hogy repülőre szálljon. A válasz pedig úgy tűnik, hogy Harry hercegtől érkezett. Az üzenet azzal vádolta az apát, hogy megsértette a lányát. Az egykori filmes világosító azt válaszolta erre, hogy semmit sem tett, amivel megbántotta volna Meghant, és sajnálja, hogy a szívrohama nekik okoz kellemetlenséget.

Thomas Markle tehát a saját lánya ellen mutat be bizonyítékokat, amikor a hercegi pár élete amúgy is fordulópont előtt áll. A hercegné a Daily Mail ellen indított pert, mert leközölték annak a levélnek a részleteit, amelyet 2018 augusztusában írt az apjának. Meghan Markle szerint megsértették a privát szféráját, szerzői jogait és az adatvédelmi törvényeket is.

És ezeket olvastad már?