FÜLES

Elege lett a botrányból Pécsi Ildikó fogadott fiának, elmondta a teljes igazságot

Napok óta áll a bál a december 5-én elhunyt színművésznő öröksége miatt.
  • Szerző: Doris

Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba eddig tűrte, hogy egyesek pénzéhes örökségvadásznak tartsák.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 80 éves korában elhunyt színművésznő bizalmasa a Sorry! magazinnak adott interjújában vágott vissza az őt támadóknak, és egyszer és mindenkorra tisztázta a Pécsi öröksége miatt kialakult zűrzavaros helyzetet.

Fotó: Facebook

 

„Tudom, az a hír járja, hogy harcolok Ildikó fiával, de ez hazugság! Nem pályázom az örökségre, Csabával pedig évek óta jóban vagyunk, mindig mindent megbeszélünk, mindenről beszámolunk egymásnak. Tisztában van vele, mekkora tisztelője voltam az édesanyjának. Ezért is akadok ki azon, amikor különböző közösségi felületeken olyan kommenteket vagy üzeneteket látok, kapok, hogy én csak a pénz miatt barátkoztam a családdal. Sokan pénzéhesnek, számító örökségvadásznak tartanak, pedig fogalmuk sincs róla, milyen kapcsolatban vagyok Ildikó itt maradt szeretteivel. Az igazat csak én és a család tudja! Senki más” – mondta határozottan a lapnak L. Péterfi Csaba.

A fogadott fiú úgy véli, megfizethetetlen az a bizalom és barátság, amit Pécsi Ildikótól kapott, valamint eltökélte, hogy méltó módon viszi tovább a színésznő szellemi örökségét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?