HŰHA

Pécsi Ildikó mesés örökséget hagyott maga után, három várományosa is van

A Ripost elsőként számolt be arról, hogy Pécsi Ildikó több titkos végrendeletet is készített. Az első az ügyvédjénél, dr. Magyar Györgynél van, de a színésznő később, nem sokkal a halála előtt újra rendelkezett. De mit rejthet ez a bizonyos második végrendelet, és vajon ki az örökös?
  • Szerző: Doris

Bár az örökös kiléte egyelőre rejtély, az biztos, hogy a 80 éves korában elhunyt Pécsi Ildikó mesés vagyont hagyott maga után! A tételesen összeszedte, pontosan mit is örököl az, akit Ildikó megnevezett a titkos testamentumban!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Nos, például Ildikó budai, Cseppkő utcai impozáns lakását, ami már számtalanszor szerepelt a címlapokon. Méghozzá azért, mert ez volt az a lakás, amiből éveken át tartó bírósági csatározás után 2019 májusában kilakoltatták Pécsi unokáját, Csabikát. Hozzá kell tennünk, hogy a színésznő viszonya később rendeződött az egyetemista fiúval, sokáig a temetőbe is együtt jártak Ildikó férjének sírjához.

Fotó: Bors

A budai ingatlan mellett a törvényes örökös tulajdonába kerül négy gödöllői telek is! A értesülései szerint két 750 négyzetméteres, egy körülbelül 3000 négyzetméteres és egy 2000 négyzetméteres földterületről van szó, amivel az örökös szabadon rendelkezhet.

Emellett nyilvánvalóan a gyönyörű gödöllői ház, az Ildikó számára oly kedves kerttel, valamint egy belső és egy külső medencével. És ez még nem minden, hiszen a filmbe illő életet élő színésznő számos ingóságot is hagyott maga után.

De vajon kik jöhetnek számba örökösként? Nos, hárman is pályáznak a mesés hagyatékra és egy valami közös bennük: mindhármukat Csabának hívják.

Az egyik jelölt nyilvánvalóan a színésznő fia, Szűcs Csaba. Bár viszonyuk az utóbbi években megromlott, később kibékültek és elásták a csatabárdot.

Pécsi Ildikó és Szűcs Csaba tavaly augusztusban, Lajos bácsi temetésén
Fotó: Sulyok László

A második esélyes Ildikó unokája, Csabika, akivel a színésznő szintén rendezte a korábbi nézeteltéréseket.

Ildikó unokája, Csabika
Fotó: TV2

Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba szintén örökölhet, ő volt ugyanis az, aki az elmúlt húsz évben végig a színésznő mellett állt és aki Ildikó legfőbb bizalmasa, minden titkok tudója lett.

Fotó: L. Péterfi Csaba

„Való igaz, hogy Ildikó a halála előtt nem sokkal mindent újra átgondolt, és megfogalmazott egy új végrendeletet. Mivel az későbbre datálódik, azt kell figyelembe venni, de természetesen a tartalmáról nem beszélhetek” – mondta lapunknak L. Péterfi Csaba.

Fotó: Facebook

Ám hogy a három Csaba közül végül ki lesz az elképesztő örökség új tulajdonosa, az egyelőre talány, de mint minden titokra, hamarosan erre is fény derül.

Eladta a belvárosi lakásait

Pécsi Ildikónak évekkel ezelőtt több ingatlanja is volt Budapest belvárosában, a Podmaniczky utca környékén. A színésznő azonban az összeset eladta, hogy anyagilag támogassa a fiát, Szűcs Csabát.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?