FÜLES

Megszegi az orvosa tanácsait Törőcsik Mari, ha alkoholról van szó

A nagybeteg színésznő elárulta, a jeles alkalmakkor rendszerint legurít egy kis bódító nedût, bár orvosa óva inti mindenféle szeszes ital fogyasztásától. Az alkohol ugyanis nagyon megterheli a mûvésznő amúgy is gyenge szervezetét.
  • Szerző: B.M.

A Kossuth-díjas színésznő novemberben töltötte be nyolcvanadik életévét, és bizony megadta a módját az ünneplésnek. A Nemzeti Színházban gálaesttel készültek neki, ráadásul szülőfalujában, Pélyen is megemlékeztek a jeles alkalomról. Törőcsik Mari nagyon kimerült a rengeteg program közepette, ám hatalmas boldogságot jelent számára, hogy ilyen sokan gondoltak rá, és szeretik.

"Annyi program volt a születésnapomon, hogy bevallom, rettentően elfáradtam. Az emberek szeretete sok energiát adott, amiből legalább egy évig táplálkozhatok. Arról a sok konyakról nem is beszélve, amit kaptam! Az ismerőseim tudják, hogy imádom, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen mennyiséggel látnak el. Az hiszem, ez az italkészlet már életem végéig elég lesz" - mondta mosolyogva a %%-nak még novemberben a művésznő, aki azóta azt is elárulta nekünk: néha-néha azért megszegi az orvosi utasítást.

Nekem egyáltalán nem lenne szabad alkoholt fogyasztanom. Nagyon megterheli a szervezetemet, akár a halálos ítéletemet is jelentheti. Ezért csak mértékkel iszom. Az Unicum és a konyak a kedvencem, a születésnapomon három felest engedtem meg magamnak. De mégiscsak a nyolcvanadik volt...

- árulta el a nagybeteg Törőcsik Mari.

És ezeket olvastad már?